Şehit Erkan Karakaş Parkı kullanıma açıldı

Şehit Erkan Karakaş Parkı’nın açılış programı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katılımıyla gerçekleşti.

Şehit Erkan Karakaş Parkı kullanıma açıldı

Şehit Erkan Karakaş Parkı’nın açılış programı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katılımıyla gerçekleşti.

28 Temmuz 2017 Cuma 12:15
Şehit Erkan Karakaş Parkı kullanıma açıldı

Mehmet Akif Mahallesi yeni parkına kavuştu. Şehit Erkan Karakaş Parkı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katıldığı açılış programıyla kullanıma açıldı.

Açılış programında konuşmasını gerçekleştiren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli Belediyesi olarak yapımını tamamladığımız parkımızın açılışını sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Parkın yapımında emeğe geçenlere, çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

Mehmet Akif Mahallesi sakinlerinin park taleplerinin olduğunu ifade eden Başkan Keskin, “Bu talepler doğrultusunda büyüklerimize ve evlatlarımıza parkımızı emanet ediyoruz. Şehidimizin ailesinin burada oturması sebebiyle parkımızın adını şehit Erkan Karakaş olarak belirledik. Bu vesileyle vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

Sultanbeyli’yi daha iyi bir hale getirmek için ilçe insanıyla birlikte mücadele ettiklerini belirten Başkan Keskin, “Uygun bulduğumuz her alana park yapmaya çalışıyoruz. Evlatlarımız yollarda değil, parklarda oynasın diye buna özen gösteriyoruz. Sultanbeyli Belediyesi olarak tapular belediyemize geçtiği zaman biz halkımıza gerekli bilgilendirmeleri yapıp inşallah bu dönem içerisinde bu meseleyi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

15 Temmuz’daki ihanet girişimine de değinen Başkan Keskin, “15 Temmuz gecesi küresel aklın emrine girmiş FETÖ diye isimlendirdiğimiz terör örgütünün o gece yaptıklarını bu millet asla unutmayacak. FETÖ davalarını takip etmek ve şehit ailelerimizi, gazilerimizi yalnız bırakmamak için Pazartesi günü Silivri’deydik. Bu davaları takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Mescid-i Aksa’da yaşanan zulme de değinen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle Mescid-i Aksa’yı savunmak imkân meselesinden ziyade iman meselesidir. Terör örgütü gibi hareket eden İsrail’i kınıyoruz, lanetliyoruz. Oradaki kardeşlerimizin özgürce ibadetlerini yapması gerektiğini düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ardından konuşan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ise, “Bu parkın yapımında emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ülkemizin bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Parkımız ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yaklaşık 1500 metrekarelik bir alan üzerine kurulan Şehit Erkan Karakaş Parkı’nda zürafa oyun grubu, fitness grupları, salıncak ve tahterevalli, dekoratif banklar ve çöp kovaları, ferforje korkulukları, aydınlatma direği, kauçuk zemin uygulaması, ipli tırmanma gibi teçhizatlar mevcut.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72