Oyuncak Otobüsü Mutluluk Dağıtıyor

Beykoz Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı Oyuncak Otobüsü okul okul gezerek eğlence ve mutluluk dağıtmaya devam ediyor.

Oyuncak Otobüsü Mutluluk Dağıtıyor

Beykoz Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı Oyuncak Otobüsü okul okul gezerek eğlence ve mutluluk dağıtmaya devam ediyor.

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:46
Oyuncak Otobüsü Mutluluk Dağıtıyor

Beykoz Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla çeşit çeşit oyuncakla donattığı Oyuncak Otobüsü yazın mahallelere kışın okullara uğruyor.

İlçedeki okulların anasınıfları, 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan araçta çocuklar istedikleri oyuncakları seçerek gönüllerince oyun oynuyor.

oyuncaklar, oyun materyalleri ve bir görevli personelin olduğu otobüste öğrenciler, akıl oyunları, boyama, oyun hamuru etkinlikleri yapıyor, arkadaşlarıyla evcilik oynuyor.

Oyuncak Otobüsü şubat ayında, Tepetarla İlkokulu, Örnekköy Anaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Alibahadır İlkokulu, Bozhane İlkokulu, Bibi Genceli İlkokulu ve Firuzbey İlkokulu’nu ziyaret edecek.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Her şey Çocuklarımız İçin”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Sağlıklı nesiller için çocuklarımızı gezgin Oyuncak Otobüsü’müzle buluşturuyoruz. Yavrularımız Oyuncak Otobüsü sayesinde hayal güçlerini geliştirerek, eğlenceli zamanlar geçiriyorlar. Daha özgün ve üretici bir nesil, hayalleri ve ufku geniş bireylerle kurulur. Okul derslerinin yanı sıra oyun ve eğlence de onları motive eder. Her şey çocuklarımız için. Tüm yavrularımız doya doya oynasın.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72