Münir Arıkan’dan “İdeal Öğrenci” paneli

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “İdeal Öğrenci” paneli düzenlendi.

Münir Arıkan’dan “İdeal Öğrenci” paneli

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “İdeal Öğrenci” paneli düzenlendi.

13 Nisan 2018 Cuma 16:00
Münir Arıkan’dan “İdeal Öğrenci” paneli

Sultanbeyli Belediyesi ve Ensar Vakfı Sultanbeyli Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Kişisel Gelişim Uzmanı – Düşünce Koçu Münir Arıkan, “İdeal Öğrenci” konulu panelini gerçekleştirdi.

Etkinlikte konuşan Ensar Vakfı Sultanbeyli Şube Başkanı Ali Tombaş, “Bizi kırmayıp etkinliğimize gelen Münir Arıkan’a teşekkür ediyorum. Sultanbeyli’de ideali ve hedefleri olan bir gençlik istiyoruz.” diye konuştu.

Tombaş’ın ardından konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Bugün burada Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Sultanbeyli Ensar şubemiz el ele vererek Türkiye’nin önemli bir değerini, Münir Arıkan Hocamızı sizlerle buluşturdular. Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Ensar Vakfımıza ve Münir Arıkan’a teşekkür ediyoruz. Genç Ensar Vakfı’mıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sultanbeyli’nin İstanbul’da en genç nüfusa sahip ilçelerinden biri olduğunu belirten Başkan Keskin, “Yaptığımız bütün programlarımızı çocuklarımız ve gençlerimiz için yapıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin yedi düvele karşı büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Keskin, “Aklını ve ruhunu proje terör örgütlerine satmış kişiler var. Yaşadığımız bir 15 Temmuz var. Milletimizle beraber bir ay boyunca nöbet tuttuk, nöbetimiz devam ediyor. Dünyanın neresinde olursa olsun terör örgütü mensuplarını paketleyip adalete teslim ediyoruz. Sultanbeyli’den şair, yazar, edebiyatçı çıksın diye gece gündüz mücadele ediyoruz. Ülke diye bir derdiniz, dünya mazlumları diye bir gündeminiz olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3