MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, Başkan Hasan Can’ı ziyaret etti

MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, Başkan Hasan Can’ı ziyaret etti

28 Haziran 2018 Perşembe 10:51
MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, Başkan Hasan Can’ı ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır’ı makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini söyleyerek, Başkan Hasan Can’a misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Başkan Hasan Can ise; misafirine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, 24 Haziran seçimi ile artık Türkiye’nin kaderi değişim yoluna girdi” dedi. Konuşmasını “Bugün bizle birlikte tüm İslam coğrafyası da seçim sonuçlarına çok sevindi” diyerek sürdüren Başkan Hasan Can, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkemizi daha da yukarılara taşıyacağız. Bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için dimdik duran ve kimsenin karşısında eğilmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan artık Türkiye’nin ilk Başkanı oldu. Bu güzel netice ülkemize, milletimize, alem-i İslama hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur da bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3