MEHMET ÖZTÜRK’TEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Özöztürk Yapı firmasının sahibi İş insanı Mehmet Öztürk, geleneksel hale getirdiği 7. İftar yemeğinde dost ve arkadaşlarını ağırladı.

MEHMET ÖZTÜRK’TEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Özöztürk Yapı firmasının sahibi İş insanı Mehmet Öztürk, geleneksel hale getirdiği 7. İftar yemeğinde dost ve arkadaşlarını ağırladı.

16 Nisan 2022 Cumartesi 15:05
MEHMET ÖZTÜRK’TEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

İş İnsanı Özöztürk Yapı firmasının sahibi Mehmet Öztürk, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Pandemi nedeni ile 2 sene ara verilen iftar yemeğine bu sene yoğun bir katılımla gerçekleşti. Nevazen Türk Mutfağı’nda düzenlenen 7. Geleneksel iftar yemeğine; Sivasspor Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz , ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, Sivas Sanayici ve İşadamları Başkanı Hüsnü Eken, Ağır Ceza Başkanı Dursun Kaya, Müsteşar Yusuf Büyük, İş Dünyası, spor ve STK’lardan çok sayıda tanıdık sima katıldı.

Yaklaşık 200 davetlinin katıldığı iftar yemeğinde selamlama konuşması yapan Mehmet Öztürk, davetine icabet eden dost ve arkadaşlarına teşekkür etti. 7.cisini düzenlediği iftar yemeğinin bir dost buluşması olduğunu söyleyen Öztürk, “Bu vesile ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Öz Öztürk yapı ailesinden gördüğüm çözüm ortaklarımıza, tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sonraki yıllarda da bir araya gelmeyi temenni ediyorum” dedi. Katılımcı iş adamları kendilerini bir araya getiren Mehmet Öztürk’e teşekkür ettiler.

İZOLASYONDA MARKA: ÖZÖZTÜRK YAPI

Yarım asırlık tecrübeye sahip firma Özöztürk Yapı ve İzolasyon Dünyası olarak iki firma ile hizmet ediyor. Öz Öztürk Yapı ve izolasyon Dünyası; yalıtım sektöründe su, ısı ve ses yalıtımı ile ilgili sahip olduğu yoğun tecrübeyi müşterilerine en iyi kalite, güvenlik ve sürdürülebilir müşteri ilişkileri ile hızla faaliyetlerine devam ediyor. Öz Öztürk Yapı, satış ve uygulamada ürettiği projelerle kendini kanıtlamış bir firma. Satıştan çok ağırlıklı olarak uygulamada hizmet veriyor. Çatı, cephe akla gelen tüm izolasyon işlerinde eksiksiz kaliteli ve hızlı bir şekilde çözüm üretiyor.

Adres : Madenler Mahalesi Özçelik Sk.No:8 34776 Ümraniye/İstanbul

Tel: (0216) 630 17 50

www.ozozturk.com.tr

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72