İBB Ramazan Ayında da Şehit Aileleri İle Gazilerin Yanında

İBB Ramazan Ayında da Şehit Aileleri İle Gazilerin Yanında

23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:00
İBB Ramazan Ayında da Şehit Aileleri İle Gazilerin Yanında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının maneviyatını şehit aileleri ve gazilerle birlikte yaşıyor. Başkan Mevlüt Uysal’ın talimatıyla, İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü her gün farklı şehit ailesi ile gazilerin iftar sofralarına konuk oluyor. Yıl boyu periyodik olarak şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Ramazan ayında da şehit ailelerine ve gazilere özel etkinlikler gerçekleştiriyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri şehidi İhsan Kurnaz’ın ailesine iftar sofrasında konuk olan Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ekipleri, daha sonra 15 Temmuz şehitleri Tolga Eceballı ve Erkan Pala’nın ailelerine konuk oldu. Gerçekleştirilen ziyaretlerden duygulanan ve memnun kalan aileler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu ve hiçbir zaman desteklerini esirgemediğini belirtti. Edirnekapı Şehitliği’nde de şehit aileleri ile gazilere iftar veren Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın selamlarını iletti ve dualarını aldı. Şehit yakınları ve gaziler, desteklerinden dolayı İBB Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72