Hasan Can, vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Hasan Can, Ümraniye Huzur Mahalle Teşkilatı ve Dağçatağı Köyü Dernek Mensuplarıyla bir araya geldi

Hasan Can, vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Hasan Can, Ümraniye Huzur Mahalle Teşkilatı ve Dağçatağı Köyü Dernek Mensuplarıyla bir araya geldi

18 Aralık 2017 Pazartesi 23:16
Hasan Can, vatandaşlarla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kastamonu Tosya İlçesi Dağçatağı Köyü Derneği’nde, dernek mensupları ve AK Parti Ümraniye Huzur Mahalle Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye Huzur Mahalle Teşkilatı ve Ümraniye Kastamonu Tosya İlçesi Dağçatağı Köyü dernek mensuplarının düzenlediği kahvaltı programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 15 Temmuz Gazisi Orçun ŞekercioğluAK Parti Ümraniye Huzur Mahalle Başkanı Seyfettin Arabacı, Kastamonu Tosya İlçesi Dağçatağı Köyü Dernek Başkanı Aydın Büyük, meclis üyeleri, muhtarlar, cami dernek başkanları ve Huzur Mahalle Teşkilatı üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.

Kastamonu Tosya İlçesi Dağçatağı Köyü Dernek Başkanı Aydın Büyük, bir konuşma gerçekleştirerek Başkan Hasan Can’a ve misafirlere derneklerini ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

AK Parti Ümraniye Huzur Mahalle Başkanı Seyfettin Arabacı da bir selamlama konuşması gerçekleştirerek programda emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı başta Başkan Hasan Can olmak üzere misafirlere teşekkür etti.

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 15 Temmuz Gazisi Orçun Şekercioğlu da programda bir konuşma gerçekleştirerek emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı olarak her fırsatta ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Ümraniye Belediyesinin hizmetlerinden ve Ümraniye’nin değişen çehresinden bahseden Eminmollaoğlu, hükûmetin çalışmalarından da bahsederek programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Ümraniye’nin tamamıyla değişen çehresinden ve son yıllarda Türkiye’deki gelişimden bahsederek “Bu AK Parti iktidarının çalışmalarının neticesidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarının neticesidir” dedi. Ümraniye’nin eski hâlini hatırlatarak son 14 yıldaki değişimden bahseden Başkan Hasan Can; 2B arazilerinin durumu hakkında da bilgi verdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılışı gerçekleşen Üsküdar-Ümraniye metrosunun ilk etabının da Ümraniyelilere hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Hasan Can; kahvaltı programında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72