Hasan Can, ESSİAD'ın Programına Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İş Adamları Derneği’nin (ESSİAD) gerçekleştirdiği programa katıldı. Alemdağ Caddesi’inn yayalaşma projesi ve bunun esnafa yansıması toplantının ana gündem konusu oldu.

Hasan Can, ESSİAD'ın Programına Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İş Adamları Derneği’nin (ESSİAD) gerçekleştirdiği programa katıldı. Alemdağ Caddesi’inn yayalaşma projesi ve bunun esnafa yansıması toplantının ana gündem konusu oldu.

30 Ocak 2018 Salı 09:53
Hasan Can, ESSİAD'ın Programına Katıldı

Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Ejder Batur, Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, iş adamları ve esnaflar katıldı.

Programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İş Adamları Derneği (ESSİAD) Başkanı Necmettin Sarı, programa katılan herkese teşekkür etti. Başkan Hasan Can’a ise katılımlarından ve Ümraniye'deki esnafa her zaman desteklerinden, Ümraniye için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu. Ardından bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, programda katılımcılarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ümraniye’nin gelişimini anlattı ve hizmetleri için Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN CAN: BİR ÇOK ŞEYİ YAPMAK BİZE NASİP OLDU

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise programda yaptığı konuşmada; Ümraniye’nin değişen çehresinden ve AK Parti yönetimiyle değişen ve gelişen Türkiye’den bahsetti. Ümraniye’nin önceki hâli ve sonraki hâlini anlatan Başkan Hasan Can; “14 sene evvel burada olmayan birçok şeyi yapmak bize nasip oldu, Elhamdülillah; kültür merkezleri, aile sağlığı merkezleri, muhtarlık binaları, bazı okul ve camiler gibi 400’ün üzerinde kalıcı eserimiz var; sosyal, kültürel faaliyetlerimizden bahsetmiyoruz bile. Rabbim bizlere daha iyisini yapmayı nasip etsin. Tüm bunları devletin hiçbir kurumuna 5 kuruş borcu olmayan bir belediye olmayı başararak yaptık” dedi ve Amatör Lig’den TFF 1. Lig’in liderliği gibi bir mertebeye gelen Ümraniyespor’un da hiçbir yere borcu olmadığını dile getirdi.Başkan Hasan Can; 2B arazilerinin imar planlarıyla alakalı da bilgi vererek, bu bölgelerde de kentsel dönüşüm konusunda örnek teşkil edecek çalışmalar yapacaklarını söyledi. Başkan Hasan Can, katılımcıların sorularını yanıtlayarak konuşmasını sonlandırdı.

ALEMDAĞ CADDESİ ÜMRANİYE’NİN PRESTEJİNE PRESTİJ KATACAK

Katılımcılar, esnaflar ve dernek üyeleri; Başkan Hasan Can’a katılımından dolayı teşekkürlerini sunarken Ümraniye Alemdağ Caddesi’nin yayalaştırılma projesiyle ilgili memnuniyetlerini de dile getirerek; caddenin yeni hâlinin vatandaşlar ve esnaf açısından çok iyi olacağını ve Ümraniye’nin prestijine prestij katacağını söylediler.

Son Güncelleme: 30.01.2018 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3