Hasan Can, Bayburtlularla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçedeki hemşeri derneklerine düzenli olarak yaptığı ziyaretler kapsamında Bayburtlu hemşerilerle bir araya geldi.

Hasan Can, Bayburtlularla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçedeki hemşeri derneklerine düzenli olarak yaptığı ziyaretler kapsamında Bayburtlu hemşerilerle bir araya geldi.

14 Aralık 2017 Perşembe 23:23
Hasan Can, Bayburtlularla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçedeki hemşeri derneklerine ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda yapılan Ümraniye Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Derneği ziyaretine Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Cemali Ergül, Mustafa Küçükkapdan ve Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Dernek Başkanı Halis Sarıdoğan, İnkılap Mahalle Muhtarı Mahir Su, AK Parti Ümraniye Namık Kemal Mahalle Başkanı Feridun Biçkiner, Belediye Birim Müdürleri ve Bayburtlu hemşeriler katıldı.

Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Dernek Başkanı Halis Sarıdoğan, bir konuşma gerçekleştirerek Başkan Hasan Can’a ve misafirlere derneklerini ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Ümraniye Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı olarak her fırsatta siz değerli dostlarımızla bir araya geliyoruz. Yıllardır yapılan dernek ziyaretleri, Cuma namazları ve Pazar günleri yapılan Sabah Namazı Buluşmalarında da bir aradayız” dedi. Ümraniye Belediyesinin hizmetlerinden ve Ümraniye’nin değişen çehresinden bahseden Eminmollaoğlu, hükûmetin çalışmalarından ve İslam İşbirliği Teşkilatı Toplantısından da bahsetti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; millî birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek “Tüm derneklerle olduğu gibi Bayburtlularla da muhabbetimiz baki. Anadolumuzun insanı bambaşka” dedi. AK Parti yönetimiyle birlikte ülkede gerçekleşen büyüme ve gelişmenin, 80 yılda gerçekleşenden 4-5 kat daha fazla olduğunu söyleyen Başkan Hasan Can, “Sadece ülke içindeki hizmetler de değil, dış güçlere karşı da dimdik ayaktayız. Bugün İslam İşbirliği Teşkilatı üyeleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Türkiye’de toplandı. Müslümanların bağrına saplanmaya çalışılan hançer için, Kudüs için bir araya geldiler. Alınan kararlar tarihî kararlardı. Kudüs tarih boyunca Müslümanların olmuştur, bugün de Filistin’in başkentidir. Tarihî gerçek budur. İslam ülkelerinin başında olan bir liderimiz var elhamdülillah. Dimdik duracağız ve güçlü olacağız” dedi.

Başkan Hasan Can son olarak “Cuma günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Üsküdar’da Üsküdar-Ümraniye metrosunun açılışı olacaktır. Sürücüsüz metronun ilk etabı olan Üsküdar Ümraniye/Yamanevler kısmı açılacaktır. Madenlere kadar olan 2. etap ise 2018’ın birinci yarısının sonlarına doğru inşallah açılacaktır” dedi.

Programın sonunda Bayburtlu hemşeriler Başkan Hasan Can’a Bayburt’un Manevi Bekçileri kitabını hediye ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3