“Eski Ramazan Etkinliklerini Günümüze Taşıyoruz”

Kartal Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan'ın geleneksel...

“Eski Ramazan Etkinliklerini Günümüze Taşıyoruz”

Kartal Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan'ın geleneksel...

26 Haziran 2014 Perşembe 16:16
“Eski Ramazan Etkinliklerini Günümüze Taşıyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Öz: “Eski Ramazan Etkinliklerini Günümüze Taşıyoruz”

 

Kartal Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın geleneksel ruhunu geçmişten günümüze taşıyacak birçok etkinlikle Ramazan’ı karşılamaya hazırlanıyor.  

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi olarak bu yıl da Ramazan boyunca geleneksel Ramazan etkinlikleri düzenleyeceklerini açıkladı.

 

Başkan Altınok Öz, Kartal’da geçmiş yıllarda olduğu gibi sabit iftar çadırlarının yanı sıra Ramazan boyunca iftar sofralarını mahallelere taşıyacaklarını ve halkla bu sofralarda buluşarak Ramazan ruhunu hep birlikte yaşayacaklarını söyledi. Ramazan sofralarının bereketini halkla birlikte paylaşarak huzurlu bir Ramazan ayı temenni ettiklerini belirten Başkan Altınok Öz, “Herkesin inancına saygılıyız. Kartal Belediyesi olarak inançların kutsal günlerini halkımızla birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayında kardeşliğimizin, dostluğumuzun, hakça adil paylaşım anlayışı içinde birlik ve beraberliğimizin daha da artmasını diliyorum.  Sevgi ile dostça bir arada olmak, güzellikleri yaşamak ve paylaşmak, hepimizin ortak paydası. 28 Haziran - 27 Temmuz günleri arasında belediyemizce kurulacak iftar çadırlarımızın ve mahallelerde kuracağımız iftar sofralarının yanı sıra halkımız, Kartal Meydanı, Cevizli Mahallesi, Soğanlık, Yakacık Çınaraltı’nda; Meddah, Orta oyunu, düet, Hacivat-Karagöz gölge oyunu, kanto, Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği Konserleri, İlahiler ve semazen gibi geleneksel Ramazan gösterilerini izleme ve geçmiş Ramazanları yaşama fırsatı bulacak. Her etkinliğimiz ücretsiz olup halkımıza açıktır. Bu etkinliklerimizi Belediyemizin resmi internet sitesinden takip edebilir, ilçe genelinde afişlerimizden de izleyebilirsiniz. Ramazanda iftarlarda ve etkinliklerde halkımızla bir arada olmayı diliyoruz.” dedi.

""

 

Son Güncelleme: 26.06.2014 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72