Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneği Umut Oluyor

Tamamen gönüllülük esasına dayalı Engelli Aileleri İle Dayanışma Derneği, hem aileler hem de engelli bireylere destek veriyor.

Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneği Umut Oluyor

Tamamen gönüllülük esasına dayalı Engelli Aileleri İle Dayanışma Derneği, hem aileler hem de engelli bireylere destek veriyor.

13 Aralık 2019 Cuma 09:30
Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneği Umut Oluyor

Geçtiğimiz sene Kartal’da kulan Engelli Aileleri İle Dayanışma Derneği, kısa süre içerisinde hem engelli hem de ailelerine umut oldu. Dernek, Engelli ve Ailelerine destek amaçlı kuruldu. Dernekte gönüllülük esası ile çalışılarak engellerin kalması yönünde mücadele edilmektedir. Her geçen gün daha çok destekçi ile daha çok engellimizin engellinin kalması yönünde çalışmalar yapılmaktadır. Engellilerin çalışma hayatında ve sosyal yaşamda var olmaları için olmalarını desteklemektedir. Dernek ayrıca engellilerin sosyal yaşama etkin katılımı sağlamak amacıyla projeler yapmayı hedefliyor.

Engelli Aileleri İle Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada; Derneğimiz, hiç bir kar amacı olmadan tamamen gönüllülük esasına dayanarak çalışmaktadır. T.C vatandaşı olan çatımız altında toplanan engelli ve Ailelerimiz için hiç bir ayırımı yapmaksızın talepleri doğrultusunda destekler vermektedir. Derneğimiz Engellilerimize tedavi, Ayni Yardım, Burs ve T.sandalye ihtiyaçları konusunda desteklemektedir.

Aynı zamanda eğitim ve etkinlikler düzenleyerek Engelli ve Ailelerimize sosyal yaşama adaptasyonlarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Derneğimiz Engelli Ailelerimizin haklarını savunup hukuki konularda yol gösterip danışmanlık hizmeti vermektedir.

Derneğimiz, bünyesinde açmış olduğu Atölye ile Engelli ve Ailelerinin el becerilerinin gelişmesini ve istihdam sağlamayı hedeflemektedir” denildi. .

8 Aralık 2019 Pazar günü, İstek Vakfı Ulubey İlköğretim okulunun düzenlemiş olduğu, Kartal Engelli Ailelerin ile Dayanışma Derneği yararına, bir kahvaltı düzenlendi. Bu kahvaltıda derneğin ürettiği ve geri dönüşümden yapılmış ürünler, satışa sunuldu.

Son Güncelleme: 13.12.2019 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72