Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu‘yu makamında ziyaret

Tuzla ve Ataşehir'de başarılı çalışmaları, halk ile iç içe oluşu ve yerel...

Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu‘yu makamında ziyaret

Tuzla ve Ataşehir'de başarılı çalışmaları, halk ile iç içe oluşu ve yerel...

19 Ağustos 2013 Pazartesi 11:45
Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu‘yu makamında ziyaret

Tuzla ve Ataşehir’de başarılı çalışmaları, halk ile iç içe oluşu ve yerel birimlerle kurduğu iletişim ile tanınan Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu’nun yeni görev yeri Ümraniye oldu. Çiçeği burnundaki İlçe Emniyet Müdürü Yolcu’yu makamında ziyaret ettik.

Tuzla Emniyet Müdürlüğü yaptığı dönemde vatandaş tarafından çok sevilen Mustafa Yolcu Ataşehir’de  düzenlediği huzur toplantıları ile de polis ve vatandaş arasındaki güven ve dayanışma ortamını bir adım öteye taşımıştı. Ümraniye’ye atanan çiçeği burnundaki İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu aynı başarıyı burada da sürdürmesi bekleniyor.

""

 Flashaber’in  makamında ziyaret ettiği Ümraniye’nin yeni İlçe Emniyet Müdürü,  ilçedeki asayiş çalışmaları ve trafik sorununa ilişkin çözüm reçetesini sıraladı. Flashaber’i yakından takip ettiğinin altını çizen Yolcu, Flashaber’in bölgedeki etkinliğinin saygı duyulacak düzeyde olduğunu vurguladı. Yazı İşleri Müdürümüz Gürhan Demirtaş ve Muhabirimiz Özgür Özkaya’ya Ümraniye ile ilgili beklentilerinden ve vizyonundan söz etti.  

2006 yılından itibaren İstanbul’un Anadolu yakasında görev yaptığına dikkat çeken Yolcu, Ümraniye’yi yakından tanıdığını ve buradaki yerel birimlerle iyi bir uyum yakalayacağını düşündüğünü belirtti. Vatandaşın geçmişe nazaran güvenlik güçlerine olan itibarı ve davranışının müspet anlamda gelişim gösterdiğini ve bunun toplumsal noktada huzur ve güveni beraberinde getirdiğini, bunun da kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Polis teşkilatının günümüzde akademik anlamda daha yetkin ve seçkin bir eğitim aldığını, toplumsal psikolojiye hakim olduğunu söyleyen Yolcu, Ümraniye’ye uzun süre hizmet etmekten memnuniyet duyacağını da sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 19.08.2013 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3