Electro Center Çekmeköy'de hizmete girdi

Elektronik ürünlerin satış mağazası olan Elektro Center, Çekmeköy'de, çok...

Electro Center Çekmeköy'de hizmete girdi

Elektronik ürünlerin satış mağazası olan Elektro Center, Çekmeköy'de, çok...

03 Nisan 2014 Perşembe 13:18
Electro Center Çekmeköy'de hizmete girdi

Elektronik ürünlerin satış mağazası olan Elektro Center, Çekmeköy’de, çok sayıda tanıdık simanın katılımı ile hizmete girdi. Mağaza ilk günde ilgi odağı oldu.

Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde yüzlerce elektronik ürünün yer aldığı mağazanın açılışına; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, ÇEKSİAD yönetim kurulu üyeleri ve işadamları katıldı. Mağazanın işletmecisi Ümit Durul ve kardeşleri Faruk ve Lokman Durul,  davetlileri kapıda karşılayarak ürünler hakkında bilgi verdi.

""

Televizyon, Tablet PC, Telefon ve sarf malzemeleri, bilgisayar çeşitleri üzerine hizmete giren mağazanın açılışını gerçekleştiren Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, mağazayı açan Ümit Durul’u tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diledi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da tebrik ederek mağazadan alışveriş yaptı.  Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ‘Bol kazançlar’ temennisinde bulunurken, “İlçemiz kaliteli bir müessese daha kazanmıştır. Vatandaşın ihtiyaçlarına karşılık vere bir mağaza. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

""

Son Güncelleme: 03.04.2014 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3