CLK ailesinin bereketli iftarı

CLK Gayrimenkul çalışanları, Ramazan Ayı boyunca iftar programında bir...

CLK ailesinin bereketli iftarı

CLK Gayrimenkul çalışanları, Ramazan Ayı boyunca iftar programında bir...

01 Ağustos 2013 Perşembe 16:36
CLK ailesinin bereketli iftarı

CLK Gayrimenkul çalışanları, Ramazan Ayı boyunca iftar programında bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak CLK İntem Şubesi düzenlediği iftar programıyla tüm şube çalışanlarını bir araya getirdi.

‘Gayrimenkulde doğru adres’ sloganıyla emlak piyasasına yön veren CLK Gayrimenkul, şube sayısını artırarak her gün hem sektöre kalite getiriyor, hem de istihdama katkı sunuyor.  Şube sayısının artmasıyla birlikte çalışan sayısı da buna paralel artarken oluşturulan aile ortamı ise gıpta ile izleniyor. CLK ailesi bu birlik ve kaynaşma ortamını iftar sofralarına da taşıdı.

""

Ramazan Ayı boyunca şubelerin düzenlediği iftar programına bir yenisi daha eklendi. Çekmeköy Taşdelen’de bulunan İntem Şubesi de iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine tüm şubelerden yaklaşık 70 kişi katıldı. İftar, CLK Arda Brokeri Serkan Gök’ün iftar duasıyla açıldı. CLK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çelik, yaptığı selamlama konuşmasında bir aile olduklarına dikkat çekti. CLK’nın başarısında ekip çalışmasının büyük rolü olduğuna vurgu yapan Çelik, “Bu birliktelik ve kaynaşma ortamlarıyla CLK ailesi daha da büyüyecektir” dedi. İftar programı, CLK İntem Brokeri Burçin Doğan’ın hakkın rahmetine kavuşan aile büyükleri için helva ikramı ile son buldu.

 

"" 

""

""

 

Son Güncelleme: 01.08.2013 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72