ÇEKMÜDER İFTARINDA BULUŞTURDU

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği’nin geleneksel iftarına siyasetten iş dünyasına çok sayıda katılımcı ile gerçekleşti.

ÇEKMÜDER İFTARINDA BULUŞTURDU

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği’nin geleneksel iftarına siyasetten iş dünyasına çok sayıda katılımcı ile gerçekleşti.

07 Nisan 2022 Perşembe 19:38
ÇEKMÜDER İFTARINDA BULUŞTURDU

Cemile Sultan Korusunda düzenlenen İftar programına Siyaset ve İş dünyasının yanı sıra bölgenin resmi kurum ve kuruluşları da katılım sağlarken iftar programının ana sponsoru MNT Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Taşkın oldu. İlahiler ve Semazen gösterileri ile başlayan iftar programına Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Mahmut Sezgin, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Şahin, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, İYİ Parti İş Dünyası STK'lar dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Timur Demirel, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, , DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yunus Başer, Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Bora Özlen, Demokrat Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Metin Özkan, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve Yönetim Kurulu İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Seyithan Turan, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve mahalle muhtarları, , BİGİAD Başkanı Kemal İnan ve Yönetim Kurulu, Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir, Motocraft Türkiye Derneği Başkanı Abdullah Gelgeç, Bölgenin önemli İş İnsanlarından, Özgür Altıparmak, Cengiz Turan TÜGVA Şube Başkanı Nazif Kartal, bölgede bulunan bir çok resmi kurum temsilcisi, banka müdürleri ve İş insanları katıldı.

Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit’in duasının ardından ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen selamlama konuşması gerçekleştirdi. Yeni bir Ramazan ayına girmenin manevi hazzından bahseden Başkan Yücel Evsen Necip Fazıl’ın ‘Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir’ sözlerini okurken programa katılım sağlayan tüm misafirlere ve İftar Programının ana sponsoru Mehmet Nuri Taşkın’a da teşekkür etti.

Programda Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Şahin’in selamlama konuşmaları gerçekleştirdi. İftar programı davetliler boğazın güzel manzarasında sohbet ve çektikleri hatıra fotoğrafları eşliğinde devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72