Çekmeköy Sivaslılar Derneği'nden coşkulu gece

Çekmeköy Sivasılılar Derneği'nin düzenlediği, ‘Dayanışma Gecesi' hem yoğun...

Çekmeköy Sivaslılar Derneği'nden coşkulu gece

Çekmeköy Sivasılılar Derneği'nin düzenlediği, ‘Dayanışma Gecesi' hem yoğun...

18 Haziran 2013 Salı 12:40
Çekmeköy Sivaslılar Derneği'nden coşkulu gece

Çekmeköy Sivasılılar Derneği’nin düzenlediği, ‘Dayanışma Gecesi’ hem yoğun katılımı hem de coşkusuyla dört dörtlüktü. Hemşeriler salona sığmadı.  

Çekmeköy Sivaslılar Derneği’nin düzenlediği gece, son zamanlarda görülmemiş bir katılıma sahne oldu. Güzel bir organizasyonla geceye hazırlanan dernek yönetimi verdikleri emeğin karşılığını fazlasıyla almış oldu. Yaklaşık 800 kişilik Natural Düğün Salonu tıka basa dolunca bazı davetliler geceyi ayakta izlemek zorunda kaldı. Gece hem katılı hem de coşkusuyla dikkat çekerken, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları da yerini aldı.  

""

Porotokol tam kadro! 

Lütfü Tiryakioğlu başkanlığında düzenlenen geceye; Çekmeköy İlçe Kaymakamı Mehmet Aslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Cirav, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Ethem Kurnaz, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları; Hasan Öztürk, Latif Coşar, Ahmet Ebli, Çekmeköy Müftüsü Harun Cimitlioğlu, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Salim Çetinkaya, CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Yalçın Demirkol, Hamidiye Mahalle Muhtarı Turgay Bozkurt, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.  

""

Tiryakioğlu: “Bu tablo karşısında saygıyla eğiliyorum”

Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu yaptığı açılış konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. “Bir Sivaslı olarak bu muhteşem tablo karşısında hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum” diyen Tiryakioğlu, “Sivaslılar olarak her zaman sevgi, saygı ve dostluk içinde yaşamayı bildik. Bu kardeşlik ortamının dünya döndükçe devam etmesi için dua ediyor ve bunun için çalışıyoruz. Bu akşam dost, düşman bizi gördü herkes alacağını aldı. Çekmeköy’de Sivaslıların tek adresi Çekmeköy Sivaslılar Derneği’dir. Bizler de size layık olmaya çalışacağız” dedi.

""

""

 Siyasilerden ‘tebrik’…

Geceye katılan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Başkanları Murat Cirav, Şahmettin Yüksel, Ethem Kurnaz ve Taşdelen eski Beelediye Başkanı Hüseyin Sipahi, derneği bu güzel gece için kutladılar. Sivaslılar’ın sadece Çekmeköy’de  değil, İstanbul’un tüm ilçelerinde önemli bir güç olduğunu söyleyen davetliler, “Bu birlik ve beraberliğiniz daim olsun” dediler.

""

Yöresel sanatçılar coşturdu

Gecede  protokol konuşmalarından sonra Çekmeköy Sivaslılar Derneği Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Sivas yöresinin birbirinden güzel oyunlarını sergileyen ekip daha sonra yerini Gülcihan Koç’a bıraktı. Türküleri ile Sivaslıları coşturan sanatçı, alkışlar içinde sahnesini tamamlarken yöresel müziğin önemli isimlerinden Zara’lı Aslı sahneye geldi. Zara’lı Aslı’nın müthiş yorumları Sivaslılara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

Son Güncelleme: 18.06.2013 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3