CANAN KAFTANCIOĞLU ÇEKMEKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Chp İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiği Çekmeköy’de esnaf ziyareti de yaptı. Esnaf, yüksek faturalardan Kaftancıoğlu’na dert yandı.

CANAN KAFTANCIOĞLU ÇEKMEKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Chp İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiği Çekmeköy’de esnaf ziyareti de yaptı. Esnaf, yüksek faturalardan Kaftancıoğlu’na dert yandı.

17 Şubat 2022 Perşembe 19:08
CANAN KAFTANCIOĞLU ÇEKMEKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Çekmeköy'de esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyareti öncesinde ilçe teşkilatına gelen İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu burada İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra esnaf ziyareti yapıldı.

yüksek faturalardan dert yandı. Bir esnaf, “Müşteri dükkâna girince elektriği yakıyoruz, çıkınca söndürüyoruz” derken bir başkası durumu, “Aşırı aşırı derecede kısıtladığımız hâlde, kar yağdığında klimamızı hiç çalıştırmadığımız hâlde, 3 bin küsur lira fatura geldi. Elektrik faturası bir eleman maaşı kadar oldu” sözleriyle anlattı. “Akşam evine giderken çocuğunun uyumasını bekleyen babalar var" diyen Kaftancıoğlu, "Sizlerin bu mağduriyetinizi gündeme getireceğiz. İnşallah bu zamların geri alınmasını hep beraber sağlayacağız, ama yetmez. Yani yetmeyecek. İnşallah ilk seçimde de millete bu faturayı kesen her kimse ya da kimlerse hep beraber faturayı keseriz" diye konuştu.

"İLK SEÇİMDE BU FATURALARI KESEN KİMSE BİZ DE ONA FATURA KESECEĞİZ"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “ Fırsat buldukça hiçbir ayrım gözetmeden farklı ilçelerimizde esnafla buluşuyorum. Çekmeköy'de esnafımızı ziyaret ediyorum. Hangi esnafımıza denk gelirsem onu ziyaret ediyorum. Hangi siyasi partidenmiş hiç önemli değil. Benim için esnafın derdi önemli. Ya içeri girip de 'Elektrik faturam artmadı' diyen ya da 'Elektrik faturamın artışı beni etkilemedi' diyen bir tane esnafımızla karşılaşmadım. Fakat şunu söyleyeceğim: Hâlâ esnafın, vatandaşın bu kadar yakıcı ve herkesin ifade ettiği bir derdi varken ben hakikaten vatandaş olarak şaşırıyorum. Hâlâ televizyonlarda 'Efendim öyle bir şey yok. Algı' denilmesi, bu kadar siyasetin içinde biri olarak beni bile şaşırtıyor ama biz bunları bir kenara bırakalım.

Genel başkanımız ilk günden itibaren bu yakıcı zamların kış aylarında esnafı, vatandaşı bu duruma getireceğini aylar öncesinden söylemişti. Şimdi yama tedavisi. Bu sorunun çözümü değil ama en azından elektriğe yapılan zammın çünkü vatandaş artık elektrikle ısınmak zorunda. Çocuğuna bir şey yapmak için elektriği kullanmak zorunda. Yama tedavisi, zamların geri alınması için bir çalışma yürütülüyor. Sizlerin bu mağduriyetinizi gündeme getireceğiz. İnşallah bu zamların geri alınmasını hep beraber sağlayacağız ama yetmez. Yani yetmeyecek. İnşallah ilk seçimde de millete bu faturayı kesen her kimse ya da kimlerse hep beraber faturayı keseriz. Siyaset vatandaşa hizmet için yapılır. Siyaset zenginleşme aracı olarak kullanılmaz. Ben sokakta herkese bunu söylüyorum. Ya ben şimdi size geldim. Güzel güzel bu lafları ediyorum. iki gün sonra iktidar olduğumuzda, dediklerimin tersini yaparsam arkadaşlar, beni de seçmeyin diyorum. O yüzden hepimiz elimizden geleni yapacağız.

İl Başkanı Kaftancıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Çekmeköy Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72