Belediyenin Dışa Açılan Yüzüsünüz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı....

Belediyenin Dışa Açılan Yüzüsünüz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı....

29 Nisan 2014 Salı 15:47
Belediyenin Dışa Açılan Yüzüsünüz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı personellerle bir araya gelerek, yeni dönemle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Latif Coşar ve Zabıta Müdürü Zelkif Bal’ın da katıldığı bir toplantıda zabıta personeli ile buluştu. Çekmeköy Belediyesi üniformalarıyla arazide kurumu temsil eden kişiler oldukları hatırlatan Başkan Poyraz, “Kılık kıyafetinizden davranışlarınıza, arabada oturma şeklinizden yanınızdan geçen yaşlılara yardım etmeye kadar her şeye dikkat etmelisiniz.” dedi.  5 yıl önce dağınık binalarda başlayan hizmet yarışının zaman içinde daha da kurumsallaştığını belirten Başkan Poyraz, personelin iyi çalışması neticesinde 336 olan oy farkını 50 katına çıkardıklarını söyledi.

Sorunları Gönül Kırmadan Çözün

Arazide insana zulmetmek gibi bir anlayışa kesinlikle izin vermediklerini belirten Başkan Poyraz; “Eksikleri, tatlı dille, güler yüzle vatandaşa bildirecek, sorunları gönül kırmadan çözeceksiniz.” dedi. Başkan Poyraz sözlerine şöyle devam etti: “Pazar ekibi kenarda arabanın içinde oturuyor. Yağmur, kar olmadığı sürece arabalarda oturmayın, alanda olun. Yaşlı bir teyzeye yardım edin dua alın. Kılık kıyafetinize dikkat edin. Harama el uzatmayın. Bir kere şeytana uyarsanız bir daha iflah olmazsınız. İşi istediği gibi sonuçlanmayanların ufak tefek şikâyetleri haricinde çok şükür bugüne kadar büyük bir şikayet gelmedi personelimle ilgili. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Belediyede çalışmak isteyen onca kişi varken kurumunuzun, işinizin kıymetini bilin. İşinizi dua almaya vesile kılın.”

Teknoloji Sayesinde Hiçbir Şey Gizli Kalmıyor

Yeni dönem yapılanmasında Zabıta Müdürlüğü’nden de sorumlu olan Başkan Yardımcısı Latif Coşar, personele yeni dönem uygulamaları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Mesai saatleri içinde belediye forması üzerinizdeyken büyük bir sorumluluk altındasınız diyen Coşar; “Bu forma ile yaptığınız her şey kurumun yararına ya da zararınadır. Teknoloji sayesinde hiçbir şey gizli kalmıyor. Bir ağaç altında yatarsanız vatandaş telefonla fotoğrafınızı çekip bize yollar. Ama siz bundan değil aldığınız paranın hakkını verebilmekten korkun. Geçtiğimiz beş yıl içinde zabıtaya iki kez personel alındı. Bu alımlar sayesinde genç, dinamik bir yapı oluştu. Biz hizmet üretiyoruz. Karşılığında teşekkür, güler yüz bize yetiyor. Uzun vadede bu oya dönüşüyor. Bu seçimlerde elde edilen başarıda personelimizin kaliteli hizmet anlayışı etkili oldu. Bundan sonraki süreçte eğitimlerle ve teknolojik desteklerle daha da iyi olacağız.”

Toplantı fotoğraf çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 29.04.2014 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3