Başkan Poyraz'dan personele ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yeni dönemin ilk gününde birimleri...

Başkan Poyraz'dan personele ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yeni dönemin ilk gününde birimleri...

31 Mart 2014 Pazartesi 16:30
Başkan Poyraz'dan personele ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yeni dönemin ilk gününde birimleri ziyaret etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeni dönemin ilk gününde belediye binasında tüm birimleri dolaşarak personel ile sohbet etti. Beş yıldan beri yapılan hizmetlerde emeği geçen tüm personele teşekkür edene Başkan Poyraz “ Sizlerin gayretleriyle vatandaşların karşısına alnı ak, başı dik olarak çıktık, kaliteli hizmet anlayışınızla bir dönem daha geçireceğiz. Allah utandırmasın" dedi. Başkan Ahmet Poyraz, ikinci dönem mesaisinin ilk gününde çalışma arkadaşları tarafından güllerle karşılandı. 30 Mart yerel seçimlerini yüzde 12’lik puan farkıyla kazanarak, ikinci dönem mesaisine başlayan Poyraz, Belediye binasına gelişinde mesai arkadaşları tarafından alkışlarla ve güllerle karşılandı.

Çalışanlarla tek tek tokalaşan Başkan Poyraz, “Hepinizi Allah için çok seviyorum. Bugün burada 10 binin üzerinde oy farkıyla görevimize başlıyorsak sokaktaki temizlikçisinden, müdürüne kadar belediye personelimizin emeği sayesindedir. Personelin iyi çalışması neticesinde alnımız ak, başımız dik halkımızın karşısına çıktık. Bugüne kadar ayırım yapmadan, ötekileştirmeden çalıştık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Allah hepinizden razı olsun” dedi. 

 

Son Güncelleme: 31.03.2014 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3