BAŞKAN POYRAZ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, mahalle muhtarları ile buluştu.

BAŞKAN POYRAZ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, mahalle muhtarları ile buluştu.

15 Aralık 2017 Cuma 13:57
BAŞKAN POYRAZ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın mahalle muhtarları ile aylık olarak gerçekleştirdiği koordinasyon toplantısında tüm mahalleler için yapılması planlanan projeler görüşüldü. Mahallelerin ihtiyaçlarının birinci ağızdan tespiti için yapılan koordinasyon toplantısına bu kez muhtarlar ev sahipliği yaptı.

Alemdağ’da yapılan toplantıda Başkan Poyraz 2018 projelerinden bahsetti. Merkez Mahallesi’nde Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına başlandığını söyleyen Başkan Poyraz, “Mimar Sinan ve Çamlık Mahalleleri’nde de aile sağlığı merkezleri yapılacak. Nişantepe’deki aile sağlığı merkezini de yenileyeceğiz. Alemdağ’daki Merkez ve Vakıf Cami’lerini cami önü meydanları projelerimiz kapsamına aldık. Cami yanlarındaki yeşil alanları da dahil ederek Osmanlı’dan kalan bir mirası yeniden canlandıracağız” dedi.

Yeni okul projelerini de anlatan Başkan Poyraz, muhtarları ertesi gün yapılacak Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 1. Etap açılışına davet etti.

 Başkan Poyraz ve muhtarlar toplantının ardından Muhtarlar Derneği’ne tahsis edilen Taşdelen Ek Hizmet Binası’ndaki çalışma ofisine geçtiler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3