Başkan Keskin İlçe Danışma Meclisi'ne katıldı

Başkan Keskin İlçe Danışma Meclisi'ne katıldı

Başkan Keskin İlçe Danışma Meclisi'ne katıldı

Başkan Keskin İlçe Danışma Meclisi'ne katıldı

28 Eylül 2013 Cumartesi 14:54
Başkan Keskin İlçe Danışma Meclisi'ne katıldı

 

Başkan Keskin İlçe Danışma Meclisi’ne katıldı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Danışma Meclisi’ne katılan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 2009 yılında seçim öncesinde verdikleri tüm vaatleri yerine getirdiklerini ifade etti.

 

AK Parti Sultanbeyli İlçe Danışma Meclisi Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Meclis toplantısına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Celal Erdoğan, Faruk Bilal Şener, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, Kadın Kolları Başkanı Gülten Teoman, Gençlik Kolları Başkanı Ertan İskender, 4. dönem Belediye Başkanı Alaattin Ersoy, AK Parti Sultanbeyli birinci dönem ilçe başkanı Ömer Özkartal, her üç kademenin ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Sultanbeyli mahalle başkanları, mahalle yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

 

Danışma meclisi açılış konuşmasını yapan AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Türkiye’nin bir dünya liderine sahip olduğunu kaydeden Sevinç, “Olaylara bilimsel olarak yaklaşan bir başbakanımız var” dedi. Sevinç, Türkiye’nin dünyada ekonomisiyle, kalkınmasıyla ve istikrarıyla gıpta ile bakılan bir ülke olduğunu ifade etti. 

""

Gölet Projesi Hayallerin Ötesine Geçti

 

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin danışma meclisinde yaptığı konuşmada “Sultanbeyli’de 2009 yılında verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirdik” dedi. Mülkiyet konusuyla ilgili de konuşan Keskin, “Hisseli parseller konusun da çalışmalarımız sona yaklaştı. Bu konuda büyük çabalar verdik. Yakın zamanda olumlu sonuçlarını alacağız” dedi. 

 

Başkan Keskin konuşmasında ilçede yapılan yatırımlara da değindi. Gölet Projesi’nin hayal edilenin çok ötesinde bir proje olduğunu kaydeden Keskin, “Gölet tam bir prestij proje haline dönüştü. Son derece modern, ışık oyunlarının dahi olduğu bir Gölet’i Sultanbeyli halkına kazandıracağız. Halkımız yeni bir yaşam alanına kavuşacak” şeklinde konuştu. 

 

Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

 

Başkan Keskin’den sonra kürsüye gelen AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç ise özellikle Ramazan öncesi gerçekleşen gezi olaylarına değinerek birlik beraberlik içinde olunması gerektiği mesajını verdi. Dalkılıç, “Her zaman olduğu gibi birbirimizin kıymetini bileceğiz. Sayın Başbakanımızla birlikte yürümeye nasiplenmiş bir toplumuz. Arkamıza bakmadan devam edeceğiz. Biz dünya mazlumlarının da umuduyuz” dedi.

 

Sultanbeyli’de bugüne kadar yapılan başarılı çalışmalara da değinen Dalkılıç, bu başarılı çalışmalarının baş aktörlerinin Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’in birlikte çalışmalar yapmış olmasının ürünü olduğunu kaydetti. 

 

Danışma meclisi’nde son konuşmayı İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yaptı. Boyraz da gezi olaylarını hatırlattı ve birlik beraberlik mesajı verdi. Artık seçim sürecine girildiğini ifade eden Boyraz, birlik ve beraberliğin muhafaza edildiği müddetçe başarılı olacaklarını belirterek “Kardeşlik hukukumuzu korumamız lazım” dedi. Boyraz son olarak Suriye’deki, Mısır’daki ve Doğu Türkistan’daki mazlum halkların umudu olduklarını hatırlattı.

 

Danışma Meclisi’nde Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları faaliyetleri hakkında sunum yapıldı. Danışma meclisi İlçe Başkanı Ali Sevinç’in kapanış konuşmasının ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 28.09.2013 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3