Başkan Hasan Can, Gaziler ve Şehit Aileleriyle bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı Sultan Salonu’nda düzenlenen yemek programında Gaziler ve Şehit Aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Hasan Can, Gaziler ve Şehit Aileleriyle bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı Sultan Salonu’nda düzenlenen yemek programında Gaziler ve Şehit Aileleriyle bir araya geldi.

21 Eylül 2018 Cuma 18:00
Başkan Hasan Can, Gaziler ve Şehit Aileleriyle bir araya geldi

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Ümraniye’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabahın erken saatlerinde Ümraniye Kaymakamlığı bahçesinde resmi törenle başlayan etkinlikler, akşam Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı Sultan Salonu’nda düzenlenen yemekli program ile devam etti. Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen programa, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Abdullah Gök, STK Temsilcileri, muhtarlar, birim müdürleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı. Program, Medine Cami İmam Hatibi Mehmet Pervani’nin Kur’an Tilaveti ile başladı.

BAŞKAN HASAN CAN, “BİZLER KAHRAMANLARINA DEĞER VEREN, ŞEHİTLERİNE VE GAZİLERİNE SAYGIDA KUSUR ETMEYEN BİR MİLLETİN ÇOCUKLARIYIZ”

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptığı konuşmada, “Bizler kahramanlarına değer veren, şehitlerine ve gazilerine saygıda kusur etmeyen bir milletin çocuklarıyız. Bugün sahip olduğumuz bu asil vatan toprakları muhterem aziz şehitlerimizin canları ve kanları pahasına gösterdikleri kahramanlıktan dolayıdır. Tarih boyunca hak ve hakikat uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum. Bu vatan uğruna göğsünü siper etmiş tüm gazilerimizden de Allah razı olsun” dedi.

Başkan Hasan Can, “Memleketimize karşı hala devam eden hücumlara karşı yine milletçe el ele verip yolumuza devam edeceğiz. Geleceğe ümitle bakacağız ve çocuklarımızı da ümitle yetiştireceğiz. Çünkü bu milletin çocukları dünya milletleri arasında önemli başarılara imza atacak yetenekte çocuklardır. Bizler de çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. İnşallah dün ve bugün olduğu gibi yarın da bu millete karşı baskı yapmaya çalışan ne kadar güç varsa o güçlerin karşısında bugüne kadar eğilmedik, bundan sonra da eğilmeyeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi korumamız lazım. Bu vesileyle Rabbim tüm şehitlerimizi rahmeti ve cennetiyle ödüllendirsin. Gazilerimize de bu dünya da gazilik onuruyla yaşamayı nasip etsin” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Ayhan Özülkü, Başkan Hasan Can’a her zaman gazi, gazi yakınları ve şehit yakınlarının yanında olduğu için teşekkür plaketi takdim etti.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ise 19 Eylül Gaziler Gününü kutlayarak, birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Suat Dervişoğlu, şehitlere rahmet ve gazilere şifalar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72