Başkan Aydın Yerel Basın Temsilcileriyle Sahur Yaptı

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, sahur programında ilçedeki yerel basının temsilcileriyle buluştu.

Başkan Aydın Yerel Basın Temsilcileriyle Sahur Yaptı

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, sahur programında ilçedeki yerel basının temsilcileriyle buluştu.

16 Mayıs 2019 Perşembe 11:20
Başkan Aydın Yerel Basın Temsilcileriyle Sahur Yaptı

Sahur programlarında Beykoz’un muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Murat Aydın, bu kez ilçenin yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bulunan Teras Kafe’de ilçedeki gazetecilerin katılımıyla gerçekleştirilen sahur karşılıklı istişare şeklinde geçti. Başkan Aydın, ilçenin yararına yapılacak her türlü fikir, iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekerek Beykoz üzerine gelecekte neler yapılacağını, plan ve projelerine dair fikirlerini paylaştı.

Başkan Murat Aydın: “Düşünceleriyle bize enerji veren gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”

Başkan Murat Aydın: “Beykoz’umuzda sokaklarımızın sesi olan yerel basınımızla sahur programında bir araya geldik. Mesleğe gönül vermiş, ilkeli, toplumun gözü, kulağı ve sesi olan, görev bilinci içinde ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi ve toplumun bilgilendirilmesi için çalışan değerli basın mensuplarımızı aramızda görmekten dolayı mutluyum. Düşüncelerinizle, yorumlarınızla bize enerji veren gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beykoz’a geldiğimizde ilk tanıştığımız arkadaşlarımızın başında, teşkilatımızdan sonra yerel basın mensubu dostlarımız geldi. O yüzden buradaki arkadaşlarımızın duygusal olarak da bendeki yeri ayrıdır ” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3