Bahariye Caddesi renklendi

Beyoğlu Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Misbah Demircan, Cihangir'den...

Bahariye Caddesi renklendi

Beyoğlu Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Misbah Demircan, Cihangir'den...

05 Eylül 2013 Perşembe 14:42
Bahariye Caddesi renklendi

 Beyoğlu Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Misbah Demircan, Cihangir’den Fındıklı’ya inen ve geçtiğimiz günlerde rengarenk boyanan merdivenlerin, bugün griye boyatmış ve sosyal medyada eleştirilerin odağı olmuştu.

İstanbul'dan Edirne'ye İzmir'den Diyarbakır'a Türkiye'nin birçok ilinde gökkuşağı eylemi yaşanıyor.
Kadıköy'de de kaldırım dubaları Caferağa Dayanışması tarafından gökkuşağı renklerine boyandı.

Cihangir de başlayıp yayılan ‘boyama’etkinlikleri, Kadıköy sokaklarında devam ediyor. Kadıköy Bahariye Caddesi’nden Moda’ya uzanan tramvay yolu dubaları,  rengarenk boyandı.
Twiter’da Caferağa Dayanışması grubunun çağrısıyla bir araya gelen gençler ve mahalle sakinleri dün gece dubaları rengarenk boyayarak Bahariye Caddesi’ni renklendirdiler. Sabah dubaların renkli halleri ile karşılaşan esnaf ve vatandaşlar beğenilerini dile getirdi.

 

""

Proje Kadıköy ile sınırlı değil...

‘Renklendirme’ için vatandaşlara çağrı yapan bir diğer belediye de
CHP'li Beşiktaş Belediyesi oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, ilçe halkına çağrıda bulunarak "İlçedeki merdivenleri gelin birlikte boyayalım" dedi.
Ünal, kampanyanın Arnavutköy’den başlayacağını kaydederek, “Önümüzdeki haftadan itibaren mahalle mahalle, ilçedeki merdivenleri rengârenk boyamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Cihangir'deki merdivenlerin griye boyanmasının ardından Diyarbakır’da bir grup aktivist de buna tepki olarak Sanat Sokağı’nı gökkuşağı renkleri ile boyamıştı.

Son Güncelleme: 05.09.2013 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72