Altınok Öz İftar Yemeğinde Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Minibüsçüler Derneği...

Altınok Öz İftar Yemeğinde Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Minibüsçüler Derneği...

04 Temmuz 2014 Cuma 17:09
Altınok Öz İftar Yemeğinde Buluştu

Başkan Altınok Öz, Kartal Minibüsçüler Ve Taksiciler Derneği İle İftar Yemeğinde Buluştu

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Minibüsçüler Derneği ve Kartal Taksiciler Derneği ile üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda düzenlenen iftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş, Ali Apaydın, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Fehmi OKAY, Kartal Minibüsçüler Odası Başkanı Fikret Çelik, Başkan Yardımcısı Ali Osman Bora, Kartal Taksiciler Derneği Başkanı Kadir Ardıç, minibüsçüler ve taksiciler aileleriyle birlikte katıldı.

 

İftar yemeğinde davetlilerle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Altınok Öz, “Mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum. ” dedi. Kartal Minibüsçüler Derneği ve Kartal Taksiciler Derneği Başkanları ve üyeler Başkan Altınok Öz’e kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. İftar yemeği Kartal Merkez Cami eski müezzinlerinden Vedat Özbaş’ın yaptığı dua ile son buldu.

 

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72