AHMET ÇÖPÜR’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Sultanbeyli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Çöpür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

AHMET ÇÖPÜR’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Sultanbeyli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Çöpür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

01 Kasım 2017 Çarşamba 15:19
AHMET ÇÖPÜR’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Sultanbeyli Belediyesi’nde 20 senedir görev yapan ve birçok birimde çalışan Ahmet Çöpür, belediyenin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atandı. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Gürhan Demirtaş ve Bölge Muhabiri Durmuş Acar, Çöpür’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Uzun yıllardır yerel basınla iç içe olduğunu söyleyen Ahmet Çöpür, “Yerel basın bir ilçenin olmazsa olmazıdır. Vatandaşla yerel yönetici arasında köprü vazifesini gören yerel basın belediyemiz için de önemlidir” dedi.

AHMET ÇÖPÜR KİMDİR?

1976 yılında Amasya’nın Suluova ilçesinde doğdu. 1996 yılında Pendik İmam Hatip Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Ardından Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler ön lisans programını tamamladı. Çöpür, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim hayatına devam etmektedir. 1997 yılında Sultanbeyli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde göreve başladı. Bu bölümde uzun seneler görevine devam eden Çöpür, bir süre Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev yaptı. Ardından üstün başarı ve gayretlerinden dolayı 2016 yılının Kasım ayında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şef olarak atandı. Başarılı çalışmasını sürdüren Çöpür, 2017 yılının Eylül ayında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başladı. Farklı sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde de bulunan Çöpür’ün imtiyaz sahibi olduğu bir gazetesi bulunmaktadır. Çöpür, evli ve dört çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3