6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Kartal’da Gerçekleştirildi

Kartal Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun birlikte organize ettiği 6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Kartal’da gerçekleştirildi. 

6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Kartal’da Gerçekleştirildi

Kartal Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun birlikte organize ettiği 6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Kartal’da gerçekleştirildi. 

16 Kasım 2017 Perşembe 10:00
6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Kartal’da Gerçekleştirildi

Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı’nda gerçekleştirilen turnuvaya, başka bir etkinlikte bulunması nedeniyle sonradan katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Mustafa Fehmi Okay, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ile çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. 350 sporcunun yarıştığı 6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Turnuvanın ilk hamlesi Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel tarafından yapıldı. Turnuvada sporculara şans dileyen Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel: “Hepiniz Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası’na hoş geldiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, aklın ve bilimin yolunda ilerleyeceğiz. Kartal Belediyesi olarak Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde güzel çalışmalar yapıyoruz. Yakında yaklaşık 15 dönüm bir alana sahip olan Yakacık’taki parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Umarım satranç turnuvalarımızı açık alanlarda, parklarda yapacağız. Oyuncaklardan oluşan bir masal müzesi açtık, bu müzeyi de istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Sizin gibi yetenekli kardeşlerimizin sanatçı özelliklerini ortaya çıkarmak için Sanat Akademisi’ni açtık. Siz satranç gönüllüleri için de Satranç Akademisi’nin hazırlığı içerisindeyiz.” dedi.  Başka bir etkinlikte olması nedeniyle turnuvaya gecikmeli olarak katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sporcuları tek tek ziyaret ederek kendilerine bol şans diledi.

İki gün süren Atatürk Kupası Satranç Turnuvası; Minikler (2010-2011 doğumlular), Ümitler (2008-2009 doğumlular), Küçükler (2005-2006-2007 doğumlular), Yıldızlar (2001-2002-2003-2004 doğumlular) olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi. Her kategoride Bayan Sporcu kategori ödülü olarak ilk 5 sporcuya madalya ve satranç takımı, Minikler ve Ümitler kategorisinde turnuvayı tamamlayan 226 sporcuya da katılım madalyaları verildi. Genç sporcular madalya ve kupalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel’in elinden aldı. 

MİNİKLER KATEGORİSİ

ECRİN ZEYCAN ŞAHİN
KAAN ÜNÜVAR
KUZEY TUFAN  
FURKAN ENES ÖZGÜL
DİRENÇ UYANIK
ÖMER FARUK ASLAN
ALİ BAKANOĞLU 
ENES KAYAALP 
UCAR, DURU
ALİ ATİLLA ÖPÇÜN 

ÜMİTLER KATEGORİSİ

YİĞİT KÜÇÜK 
YEKTA GÖK 
EDİZ GÜNEŞ 
KEREM AYTİN 
ARDA SÖZAT 
OĞUZHAN BİLAL GÜCÜKODACI 
ALPER TOLGA ALSAÇ 
CEMAL ARDA BİLİR 
RÜZGAR SEYİT LOKMAN 
ONAT KIRAY 

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ
DENİZ EFE CAN 
ONUR ÖLMEZ
YİĞİT EMRE YILMAZ 
ZEYNEP IŞIK
BERK YILDIRIM 
DORUK ÜLKER 
KAAN YAVUZCAN 
TUNA DENİZ PAÇ 
EZGİSU ÇAĞLAYAN 
EKİN TUNÇEL 


YILDIZLAR KATEGORİSİ

MUHAMMET BOĞAZ 
KUZEY BAYINDIR
İBRAHİM SERATLI
BERKAY EMİN DOKUZ
ATA ÖZGÜR TOPER 
GÜNKUT TALAS
FURKAN KÜÇÜK 
ARDA ARSUN
MEHMET SALIH SENSES 
BURHAN NACİ ULUSU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3