Şanver ve Soncul Ailesi mutluluğa yelken açtı

Geçtiğimiz günlerde Şanver ve Soncul Ailesi akrabalığı pekiştirerek...

Şanver ve Soncul Ailesi mutluluğa yelken açtı

Geçtiğimiz günlerde Şanver ve Soncul Ailesi akrabalığı pekiştirerek...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 17:21
Şanver ve Soncul Ailesi mutluluğa yelken açtı

Geçtiğimiz günlerde Şanver ve Soncul Ailesi akrabalığı pekiştirerek çocuklarının mutluluklarını yaşadılar. Kız babası Ali Osman Soncul ile damadın babası Hasan Şanver, “Böyle bir günde çocuklarımızın mürüvvetini görmek gerçekten de güzel bir duygu. Allah herkese böyle güzel ve hayırlı çocuklar nasip etsin” dedi.

Yıllardır Acıbadem PTT Baş Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hasan Şanver ve eşi Türkan Hanım, geçtiğimiz günlerde oğulları Ali Can Şanver’e nişan yaptı. Aile arasında yapılan nişan töreninde her iki aile de mutlu idi. Ali Can Şanver ve Fatma Soncul’un yüzükler takılırken heyecanları gözlerinden okunuyordu. Bu mutlu günde aileleriyle birlikte olmanın tadını çıkaran genç çiftlerin yüzüklerini, komşuları Ali Çayır taktı. Gençlere bir de nasihatte bulunan Çayır, “Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla düğünlerinizi de yapar,  biz de bu nişanın şahidi olarak memnun oluruz. Hayırlı olsun diyorum. Bu taktığımız yüzükler inşallah genç çiftlerin sadece parmaklarını değil kalplerini de birleştirir ve bir ömür boyu bir yastıkta kocarlar” dedi.

""

 

Son Güncelleme: 21.05.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72