Penti Suba Çorap ile Babetlere Özgürlük

Penti kadınların hayatlarını kolaylaştıran yeni ürünü Suba çorap ile bahar...

Penti Suba Çorap ile Babetlere Özgürlük

Penti kadınların hayatlarını kolaylaştıran yeni ürünü Suba çorap ile bahar...

24 Nisan 2013 Çarşamba 09:38
Penti Suba Çorap ile Babetlere Özgürlük

Penti kadınların hayatlarını kolaylaştıran yeni ürünü Suba çorap ile bahar aylarında babet giymeyi bir zevk haline getiriyor. Görünmez penye, dantel ve görünmez lazer kesim olmak üzere 3 farklı özellikte sunulan ürün, adeta baharın gelişini kutluyor. Görünmez Penye Suba’lar en sıcak günlerde bile ayak sağlığını düşünen kadınların tercihi olurken, Dantel Suba’lar şıklığından ödün vermeyen kadınların beğenisine sunuluyor. Görünmez Lazer Kesim Subalar ise adeta ayakta kamufle olarak babetlerin dışından görünmüyor. 2’li paketlerde satılan ürünler, kadınların rahatça babet giymesini sağlıyor.

Penti’den bir ilk daha…

Suba ürün grubuna Mayıs ayında katılacak Penye Lazer Kesim Suba Çorap, lazer kesimi, penye ve dikişsiz yapısıyla, babetlerden görünmüyor ve ayakları terletmeden koruyor. Kadınların bahar aylarını kolaylaştıracak bu ürün, Türkiye’de ilk kez Penti Mağazaları’nda satışa çıkıyor.

Son Güncelleme: 24.04.2013 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72