Hizmet içi eğitimler devam ediyor

Hizmet içi eğitimler devam ediyor

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Hizmet içi eğitimler devam ediyor
Ümraniye Belediyesi, hizmet içi eğitim kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği ‘Su Ürünleri Satış ve Toplu Tüketim Yerleri Denetim Eğitimi'ni, teorik eğitim ve sahada uygulama eğitimi şeklinde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eğitim programına, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Hamdi Sumra, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Karaca, Birim Müdürleri, Zabıta Müdürü Mustafa Kılınç, Ruhsat Denetim Müdürü Süleyman Emin Kaplan ve denetim ekipleri ile İlçe Gıda Denetim personeli katıldı.

 

Başkan Hasan Can: “Hijyen konusunda çok hassasız”

Hizmet içi eğitim programında kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “Belediye hizmetlerinin en önemlilerinin başında vatandaşın yediğinin içtiğinin sağlığa uygun olmasının sağlanması, diğer hassas olduğumuz husus ise gerek ölçü ve tartıda gerekse fiyat ve standartlar konusunda bütün işyerlerinin güvenli olmasını sağlamaktır. Bu kapsamda Belediye olarak öncelikli görevimiz iş yerlerinin ve bu işyerlerinde çalışanların hijyen kurallarına uymasını sağlayarak, sağlıklı kişiler tarafından sağlıklı ortamlarda, sağlıklı ürünler ürettirmeyi temin etmektir. Dolayısı ile hijyen konusunda çok hassas olduğumuz gibi ölçü ve tartıda hiç affımız yok” dedi.

Su Ürünleri Satış ve Toplu Tüketim Yerleri Denetim Eğitimi; teorik eğitimin ardından, ekiplerle sahada yapılan uygulama denetimlerle son buldu.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3