Her burca bir Yıldız şarkısı

Ay tutulmaları, gezegen hareketleri ile meraklılarına moral olan astroloji ve burçlara bide Yıldız Tilbe'nin şarkıları ile bakalım

Her burca bir Yıldız şarkısı

Ay tutulmaları, gezegen hareketleri ile meraklılarına moral olan astroloji ve burçlara bide Yıldız Tilbe'nin şarkıları ile bakalım

14 Ağustos 2017 Pazartesi 14:02
Her burca bir Yıldız şarkısı

 Boş verelim astrolojiyi, eğlencemize bakalım. Yıldız Tilbe’nin her ruh haline göre şarkısı olduğuna göre belli kişilik özelliklerine göre öne çıkan burçlara göre de vardır muhakkak  bir şakısı ve Yıldız ile şarkı listesi: 

Koç – Çabuk Olalım Aşkım

Sabırsız Koç burçları için en ideal şarkının bu olduğunu düşündük. Hedef belirlemeyi seven ve duygusal olan Koç burçları ve Yıldız Tilbe’nin “Çabuk olalım aşkım her şeyi paylaşalım…” sözleri sizce de uyuşmuyor mu?

Boğa – Yar Yanına Geleceğim

Güçlü istekleri olan kararlı ve otoriter burç olan Boğa için “Yar yanına geleceğim, yar seni hep seveceğim” sözleri onun kararlılığını ve aşkta bile otoriter olduğunu anlatıyor bizce

İkizler – El Adamı

Sürekli değişen fikirleri ve kararlarıyla bilinen İkizler burcu için Yıldız Tilbe adeta şarkı yazmış. “Gönlüm isterse gelirim bitmeyen aşkla sevişirim” diyor şarkıda. Sonrasında ise “Yalnızlığın kadınıyım alma beni el adamı” Yani ikizler burcunun ne yapacağı belli olmaz

Yengeç – Olsun mu Olmasın

Anaç ve sahiplenici olan Yengeçler aynı zamanda evcimen, sıcak kanlı, dürüst ve iyi niyetlidir. Bu yönleriyle Yıldız Tilbe’nin “Olsun mu olmasın dert sana uğramasın” sözleri onlar için yazılmış gibi. 

Aslan – Yürü Anca Gidersin

Gösterişi seven sözünden dönmeyen aslanlar için “Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım, senin önünden geçip sana bakmayacağım” sözleri tam uymuyor mu sizce de? 

Başak – Bin Dereden Su Getirsem

Titiz ve kolay beğenmeyen Başak burçları için ise başak burçları gibi titiz olan bu şarkıyı seçtik“Bin dereden su getirsem arınamazsın sussam olmaz konuşsam duymaz anlamazsın…”

Terazi – Ama Evlisin

İyi niyetli olan terazi burçları aynı zamanda cazibeli ve paraya önem veren burçlardır. Zora gelmeyi sevmezler.

Akrep – Haberi Olsun

Sırdaş, gerçek bir dost ve fedakar burçlar Akrepler için yazılmış bu sözler. “Ben o yare canımı, ömrümü hayatımı, seve seve her şeyimi, ben o yare kalbimi, yatağımı döşeğimi, sererim haberi olsun…” 

Yay – Ben Senin Var Ya

Yay burcunun özgürlüğüne ne kadar düşkün olduğunu, küçücük bir kısıtlamada kendini hemen geri çektiğini bilmeyen yoktur. Bu sebeple “Ben senin var ya lafınla şekil alamam” sözleri tam Yay burçları için yazılmış.

Oğlak – Delikanlım

Karamsar ve güvenilir insanlar olan Oğlak burçları aşklarında da sevdiği insanı fazlaca sahiplenirler. “Hafife alma aşk vurur insana bu kadar kolay sanma delikanlım” diyerek karamsarlığını ortaya koyar.

Kova – Karpuz Getir Yiyelim

Yaratıcı, özgün ve özgürlüğüne düşkün Kova burçları için ise bu oldukça orijinal şarkıyı seçtik

Balık – Bu Evde Senle

Hayalperest, duygusal ve romantik Balık burçları adeta kendi renkli hayal dünyalarında yaşarlar. Yıldız Tilbe’de bu şarkısında oldukça romantik ve hayalperest yanını ortaya çıkarmış

Kaynak Listelist

Anahtar Kelimeler:
Yıldız TilbeŞarkıBurç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3