Bu caddede yürümek zevk

Pendik'te, yenilenen Süreyya Paşa Caddesi, buradan geçenler için baştan...

Bu caddede yürümek zevk

Pendik'te, yenilenen Süreyya Paşa Caddesi, buradan geçenler için baştan...

15 Ağustos 2013 Perşembe 13:13
Bu caddede yürümek zevk

Pendik’te, yenilenen Süreyya Paşa Caddesi, buradan geçenler için baştan başa görsel bir şölen sunuyor. Özellikle orta refüj düzenlemesiyle dikkat çeken cadde, köprü görünümlü yaya geçitleri, palmiye ağaçları, dekoratif ışıklandırmasıyla farklı bir hava yaratıyor.

Pendik Belediyesi, Süreyya Paşa Caddesi’nde bulunan yaya geçitlerine yepyeni bir anlayış getirdi. Yenilenen caddede bulunan yaya geçitleri, iki yanına konulan korkuluklarla köprü havasına sokuldu. Dekorasyon amacıyla konulan korkuluklar, yaya geçidini kullananlarda köprüden geçiyormuş izlenimi yaratıyor. Özellikle ilk kez kullananlar, köprü değil de sadece yaya geçidi olduğunu sonradan fark ediyor.

Süreyyapaşa Caddesi’nin orta refüjü de çiçekler ve ağaçlarla renklendi. Yeşillendirilen alana ahşap saksılar içinde palmiye ağaçları yerleştirildi. Ayrıca dekoratif aydınlatma sistemiyle donatılan cadde, geceleri de ışıl ışıl bir kent görünümüne kavuştu.  

Son Güncelleme: 15.08.2013 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3