Altıparmak Gıda'dan kan bağışı kampanyası

Altıparmak Gıda çalışanları, hayatların kurtarılmasına destek olmak için...

Altıparmak Gıda'dan kan bağışı kampanyası

Altıparmak Gıda çalışanları, hayatların kurtarılmasına destek olmak için...

18 Haziran 2014 Çarşamba 14:44
Altıparmak Gıda'dan kan bağışı kampanyası

Altıparmak Gıda, kan bağışı kampanyasına destek verdi

Altıparmak Gıda çalışanları, hayatların kurtarılmasına destek olmak için düzenlenen kan bağışı etkinliğine büyük ilgi gösterdi. Altıparmak Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Altıparmak, “Kurum olarak topluma fayda sağlayacak her projede gücümüzün yettiğince yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lider firması olan Altıparmak Gıda, çalışanlarıyla Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu. Altıparmak Gıda çalışanları, gün boyu Çekmeköy’de bulunan tesisin bahçesinde bulunan Türk Kızılayı’nın otobüsünde kan bağışına destek oldu.

""

Altıparmak Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Altıparmak yaptığı açıklamada “Altıparmak Gıda olarak bugüne kadar sosyal sorumluluk bilinciyle pek çok çalışmayı hayata geçirdik. Türk Kızılayı’na yaptığımız toplu kan bağışı da bu bilinçle hayata geçirdiğimiz önemli çalışmalardan biri. Tüm çalışanlarımız, bir hayatın kurtarılmasına destek olabilmek için etkinliğimize büyük ilgi gösterdi. Kurum olarak topluma fayda sağlayacak her projede gücümüzün yettiğince yer almaya devam edeceğiz. Toplu kan bağışı kampanyalarının, başta güzel ilçemiz Çekmeköy olmak üzere İstanbul’da, hatta tüm ülkemizde daha da yaygınlaşmasını dileriz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 18.06.2014 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3