Yeni Müftü Demirtaş'tan Başkan Çelikbilek'e ziyaret

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri...

Yeni Müftü Demirtaş'tan Başkan Çelikbilek'e ziyaret

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yeni Müftü Demirtaş'tan Başkan Çelikbilek'e ziyaret

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası' bu yıl da bir dizi etkinlikle kutlandı. İlçe Müftülüğünce etkinlikler kapsamında oluşturulan komisyon, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i makamında ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında ülkemiz çapında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası bir dizi etkinlikle Beykoz'da da kutlandı. İlçe müftülüğünce hafta kapsamında; ziyaret, konferans, mevlit, cami ziyaretleri başta olmak üzere bir dizi etkinlik tertip edildi.

Ziyarette İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş,yaptığı konuşmada; “Beykoz Belediyesi'nin faaliyetlerimize verdiği destek için teşekkür ediyor, camilerimizin temizlenmesi, çevre düzenlemesi ve ihtiyaçlar konusundaki desteğini sürdürmesini diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyor, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Değerli müftümüze ilçemize hoş geldiniz derken, ekibi ile birlikte güzel çalışmalara imza atmasını diliyorum” dedi.

Resimaltı: Ziyaret sonunda İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Başkan Çelikbilek'e çiçek ve kitap hediye etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3