Ümraniyeli çay bahçesine kavuştu

Ümraniyeli çay bahçesine kavuştu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniyeli çay bahçesine kavuştu

Ümraniye Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde kurulan, ‘Meydan Çay Bahçesi' nezih ve kaliteli hizmetiyle beğeni topluyor.

Ümraniyeli nihayet özlediği çay bahçesine kavuştu. Ümraniye Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde kurulan ‘Ümraniye Meydan Çay Bahçesi' büyük beğeni topluyor. Nezih, güvenli ferah ve kalitesiyle Ümraniyeliye hizmet veren Meydan Çay Bahçesi'ne özellikle aileler büyük ilgi gösteriyor.

""

Ramazan ayı boyunca iftardan sahura kadar açık olacak çay bahçesinde sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra gözleme de bulunuyor. Nargile keyfi yaşamak isteyenler için de Meydan Çay Bahçesi iyi bir tercih olacak.

Şimdiden Meydan Çay Bahçesi müdavimleri bile oluştu. Çay bahçesine gelen aileler Ümraniye'ye böyle bir mekanın yakıştığını söylüyor. Ümraniye'de çay içecekleri açık bir mekanın olmadığını ve Meydan Çay Bahçesi'nin bu açığı kapattığını söyleyen aileler verilen hizmetten oldukça memnun olarak ayrılıyorlar. Ailelerin bir de isteği var: “Meydan Çay Bahçesi sadece Ramazan'da değil her zaman açık olsun”

""

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3