Ümraniye'deki dernekler yerel yöneticilerle buluştu

Ümraniye'deki 19 dernek başkanı, Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe ...

Ümraniye'deki dernekler yerel yöneticilerle buluştu

Ümraniye'deki 19 dernek başkanı, Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe ...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ümraniye'deki dernekler yerel yöneticilerle buluştu
Ümraniye'deki 19 dernek başkanı, Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Kaymakamı Mustafa Çek ve Emniyet Müdürü Adem Öztürk'le bir araya gelerek ilçenin sorunlarını masaya yatırdı.

Ümraniye'de bulunan dernek başkanları ilçenin yerel yöneticileriyle bir araya geldi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın ev sahipliğinde Yeşil Vadi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen yemekli toplantıya 19 dernek başkanı katıldı. Yemekte, Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Kaymakamı Mustafa Çek ve Emniyet Müdürü Adem Öztürk hazır bulundu. Yemeğin ana gündemi, dernek başkanlarıyla İlçe Kaymakamı Mustafa Çek'in tanışmasıydı. Kaymakam Çek, bu vesile ile ilçedeki dernek başkanlarını daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Yemekli toplantıda ayrıca ilçenin belli başlı sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Trafik ve pazar yeri konusu, toplantının bir diğer gündem konusu oldu. Dernek başkanları, ilçe yöneticilerine merak ettikleri konular hakkında sorular sordu. Başkan Hasan Can, ilçede yerel yöneticiler ile sivil toplum kuruluşları arasında güzel bir uyum olduğunu söyleyerek, “Sivil toplum kuruluşları bizler için çok önemli. Sorunların çözümü noktasında her zaman görüş alışveriş içinde olmalıyız” dedi. Gürhan Demirtaş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72