Ümraniye'de ?Yaşanabilir Çevre İçin El Ele' semineri

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte...

Ümraniye'de ?Yaşanabilir Çevre İçin El Ele' semineri

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Ümraniye'de  ?Yaşanabilir Çevre İçin El Ele' semineri

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği, okullu gençlerde çevre bilincini geliştirme odaklı program da, Prof. Dr. Orhan Kural, ?Yaşanabilir Bir Dünya İçin El Ele' konulu seri konferanslar ile öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen ?Yaşanabilir Çevre İçin El Ele' adlı seminerde, Prof. Dr. Orhan Kural, Erkut Soyak Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu. Tüketim kültürünün etraflıca ele alındığı seminerde Kural, "Tükettikçe Tükeniyoruz" sözüyle tüketim kültürünün zararlı sonuçlarına dikkat çekti. Kural, tüketim, çevre bilinci, zararlı alışkanlıklar konusunda kendi deneyimlerini görsel öğeler yoluyla öğrencilerle paylaşarak; "Okulların en mühim vazifesi kişisel ve sosyal bilinç kazandırmak olmalıdır" dedi. Program sonunda, Prof. Dr. Orhan Kural, öğrencilere kendi kitaplarını hediye etti.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72