Ümraniye'de kırmızı- beyaz 'Sıla Gecesi'

Ümraniye'de kırmızı- beyaz 'Sıla Gecesi'

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ümraniye'de kırmızı- beyaz 'Sıla Gecesi'
İstanbul Sivaslılar Derneği'nin düzenlediği 'Sıla Gece'sine Bakan Egemen Bağış'ın yanı sıra, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar ve iş adamlarının katılmasıyla adeta şölene dönüştü.

Geçtiğimiz hafta sonu Ümraniye siyaset ve iş dünyasının akınına uğradı. İstanbul Sivaslılar Derneği, hafızalara kazınacak bir geceye ev sahipliği yaptı. Hekimbaşı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen 'Sıla Gecesi', hem katılımı, hem de coşkusu ile amacına ulaştı. Sivas'a ait yöresel ikramlar ve canlı halk müziği ise geceye eğlence ve renk kattı.

""

Sivas'a yakışır katılım

Gecenin en önemli ayrıntısı ise üst düzey katılımın olmasıydı. İş dünyasından siyaset dünyasına, çok sayıda tanıdık sima gecede hazır bulundu. Geceye; Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın yanı sıra; İstanbul Milletvekilleri; İdris Güllüce, Osman Boyraz, İsmet Uçma, Muhammet Bilal Macit, Sivas Milletvekilleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, çok sayıda partilerin ilçe başkanları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve işadamları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Salim Çetinkaya, Sivaslılar'ın her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve bunu daha da pekiştirdiklerini söyledi. Çetinkaya, geceye katılan herkese teşekkür etti. Daha sonra sırasıyla belediye başkanları ve milletvekilleri birer selamla konuşması yaptı.

""

Bakan Bağış: "İstanbul, Sivaslılarla

 bir başka güzel"

Programa katılan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, burada Sivaslılara seslenerek, "İstanbul gerçekten çok güzel, çok özel ama İstanbul Sivaslılarla bir başka güzel. Çünkü Sivaslılar uzun yıllardır İstanbul"un güzelleşmesi için ter döktüler, çaba sarf ettiler" dedi. Bakan Bağış "İstanbul'da Sivaslıların çok ciddi bir ağırlığı var. İstanbul'da sayısal olarak da, nicelikle de, nitelikle de farkını fark ettiren bir hemşeri topluluğumuz var. Sivaslı kardeşlerimin bu dünyanın en güzel şehrine önemli katkıları var. İstanbul gerçekten çok güzel, çok özel ama İstanbul Sivaslılarla bir başka güzel. Çünkü Sivaslılar uzun yıllardır İstanbul'un güzelleşmesi için ter döktüler, çaba sarf ettiler" dedi.


""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3