Ümraniye'de engelliye özel merkez!

Başkan Hasan Can, “Tüm engelleri bir bir ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Ümraniye'de engelliye özel merkez!

Başkan Hasan Can, “Tüm engelleri bir bir ortadan kaldırıyoruz” dedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye'de engelliye özel merkez!
Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi'nin açılışında konuşan Başkan Hasan Can, “Tüm engelleri bir bir ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Çok sayıda önemli sosyal sorumluluk projesine imza atan Ümraniye Belediyesi, anlamlı bir hizmete daha imza attı. Belediye, 2006 yılında yaptırdığı Gülden Soyak Kültür ve Eğitim Merkezi'ni, engelli vatandaşlara yönelik bir kültür merkezine dönüştürerek düzenlediği bir törenle hizmete açtı.

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi adıyla hizmete sunulan kültür merkezinin açılış törenine Başkan Hasan Can'ın yanı sıra, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, müdürleri ve engelli vatandaşlarla aileleri katıldı.

Törende Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, “Bu merkezin engelli kardeşlerimizin hizmetine sunan Belediye Başkanımız Hasan Can'a çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca burada eğitim alan ve biraz önce gezdiğimiz sergide mükemmel eserler ortaya çıkaran engelli kardeşlerimizi ve ailelerini de tebrik ediyorum” dedi

Belediye Başkanı Hasan Can, “Sergi salonunda engelli kardeşlerimizin yapmış olduğu resim sergisini gezdim, büyük bir mutluluk duydum” dedi. “Bu güzel eserleri ortaya çıkaran engelli kardeşlerimi, onlara her fırsatta destek olan ailelerini ve eğitim veren öğretmenlerini kutluyorum diyerek sözlerine devam eden, Başkan Hasan Can, bugüne kadar her fırsatta, Ümraniye'de yaşayan engelli vatandaşlara, imkânlar ölçüsünde destek olduklarını söyledi. 

Konuşmaların ardından sahne alan engelli kursiyerler, sahneledikleri tiyatro oyunları ve çeşitli gösterilerle izleyicilerden büyük alkış aldı. Birbirinden ilginç yeteneklerini büyük bir başarıyla oyunlarına yansıtan engellilerin sahne şovları büyük ilgi gördü. Sanatçı Ahmet Turan Şan'ın önderliğinde Engelli Korosu'nun verdiği konserle devam eden program, Kültür ve Eğitim Merkezi'nde yıl boyunca eğitim almış engelli kursiyerlerin sertifikalarını almalarıyla sona erdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3