Ümraniye belediyesi yeni yerinde

Ümraniye belediyesi yeni yerinde

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Ümraniye belediyesi yeni yerinde

 Ümraniye Belediyesi tarafından, Atatürk Mahallesi Kaymakamlık binasının yanına inşa edilen Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet binası, bazı birimlerin taşınmasıyla hizmet vermeye başladı.

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımına 2011 yılında başlanan Ümraniye Belediyesi yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından bazı birimler yeni binada hizmet vermeye başladı. Şuanda, Ulaşım hizmetleri, İşletme ve iştirakler, Fen İşleri, Ruhsat ve denetim, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Kütüphane, Sosyal Yardım İşleri, Hukuk İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Destek Hizmetleri, Strateji Geliştirme, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Dış İlişkiler Müdürlükleri yeni binada hizmet vermeye başladı. Diğer birimlerin hafta sonuna kadar taşınmasıyla bütün birimleri ile hizmet verecek olan Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası 8.720 m² yeşil alanı ve 6.415 m²'de özel tasarlanmış peyzaj alanı olmak üzere toplamda 32.000 m² kullanım alanına sahip ve 3 bloktan oluşmakta. Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyan Ümraniye Belediyesi yeni hizmet binası, güneş panelleriyle, elektrik ihtiyacının bir kısmını karşılıyor.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72