Uludağ'a ilk kar yağdı

Uludağ'a ilk kar yağdı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Uludağ'a ilk kar yağdı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da sezonun ilk karı yağdı.

Sezonun ilk karının yağdığı Uludağ'da günübirlik tatilciler kar topu oynayarak karın keyfini çıkardı.
Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da gece saatlerinde başlayan yağışla birlikte kar kalınlığı yaklaşık 15 santimetreye ulaştı. Gece yarısı başlayan mevsimin ilk kar yağışı aralıklarla sabaha kadar sürdü. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının 18 Ekim Salı akşamına kadar aralıklarla devam edeceğini açıkladı. Hafta sonunu zirvede geçirmek isteyen vatandaşlar ise, Uludağ yolunda karla karşılaşınca şaşkına döndü. Yağışın aralıksız sürdüğü Uludağ'a kafileler halinde gelen tatilciler kar topu
oynarken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bursa'ya düğün için gelen ve Uludağ'a çıkan Kırıkkaleli vatandaşlar, "Karı görünce şok olduk. Uzun zamandır kar görememiştik. İyi ki Uludağ'a çıktık. Hasret kaldığımız kara kavuştuk" dediler.
Yoğun sisin olduğu Uludağ'da görüş mesafesi ise düşerken, Oteller Bölgesi'ndeki işletmeciler hazırlıklarını hızlandırdı. Bazı vatandaşlar ise, kar motorlarını kar üzerine indirdi. Aylardır çalışmayan kar motorları şovlarına başladı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72