Türk Kızılayı Dudullu'da

Türk Kızılayı, esnaf ile birlikte kan kampanyası başlattı.

Türk Kızılayı Dudullu'da

Türk Kızılayı, esnaf ile birlikte kan kampanyası başlattı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Türk Kızılayı Dudullu'da

İstanbul'un her bölgesinde insanlara umut  olmayı sürdüren Türk Kızılayı, Dudullu'da esnaf ve spor kulübü iş birliğiyle kan kampanyası başlattı.

 Türk Kızılayı Ümraniye Şubesi, Dudullu esnaf ve spor külübünün desteğiyle kan kampanyası başlattı. Hafta sonu sabah saatlerinden itibaren Dudullu merkezde çadır kuran Türk Kızılayı ekipleri vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Deneyimli kadrosuyla çalışan Kızılay ekibi; 1 doktor, 3 hemşire ve 1 yardımcısıyla hizmet verdi. Bu organizasyonun yapılmasında Arçelik Dudullu Bayisi ve Dudullu Spor Kulübü, Türk Kızılayı'na büyük destek verdi. Türk Kızılayı Ümraniye 1. Şube Başkanı Hüseyin Can da Dudullu'ya gelerek kan veren vatandaşlarla tek tek görüşerek herbirine duyarlılıklarından ötürü  teşekkürlerini sundu.

Başkan Can gazetemiz Flashaber'e yaptığı açıklamada; “Kan bağışı kampanyaları çerçevesinde Koç Grubu'yla başlatılan ve Genel Başkan Tekin Küçükali'nin imzaladığı protokol çerçevesinde tüm Türkiye ‘de olduğu gibi Ümraniye ilçesinde de Arçelik bayilerinin desteği ile hedeflediğimiz yıllık 1 milyonu aşkın kan donörine ulaşmayı hedefliyoruz. Şu an itibariyle bu hedefe ulaşmış durumdayız. Bu vesile ile kana ihtiyacı olanlara yararlı olacak kan verme kampanyasına destek olan tüm halkımızı tebrik ediyorum. Bu plan çerçevesinde ikinci kan bağışını 13-14 Temuz tarihlerinde yeni Ümraniye Meydanı'nda gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Neslihan Yıldız

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3