Sultanbeylili gençler genç başkanla buluştu

Sultanbeyli'de kuruluş aşamasında olan Genç Akademi Derneği'nin okul....

Sultanbeylili gençler genç başkanla buluştu

Sultanbeyli'de kuruluş aşamasında olan Genç Akademi Derneği'nin okul....

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sultanbeylili gençler genç başkanla buluştu

Sultanbeyli'de kuruluş aşamasında olan Genç Akademi Derneği'nin okul temsilcileri, Başkan Hüseyin Keskin ile kahvaltıda bir araya geldi. Programda genç okul temsilcileri ile yakından ilgilenen Başkan Keskin, temsilciler ile bir bir tanışıp yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sultanbeyli'de bulunan liselerde çalışmalarını yürütecek olan Genç Akademi Derneği'nin okul temsilcileri, Başkan Hüseyin Keskin'in misafiri oldular. Programa Başkan Hüseyin Keskin'in yanı sıra AK Parti Sultanbeyli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan İskender, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Genç Akademi Derneği Koordinatörü İbrahim Albayrak ve dernek üyeleri katıldı.

Genç Akademi Derneği Koordinatörü İbrahim Albayrak, kurulacak derneğin vizyonu ve misyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İbrahim Albayrak açıklamasında, Genç Akademi Derneği'nin lise bazında örgütleneceğini, çalışmaların lise temelinde olacağını belirtti. Albayrak amaçlarının, “Fen Bilimleri alanında eğitim gören bir gencin sosyal konulara olan ilgisini karşılamak ve bu noktada  seçenekler sunmak. Ayrıca sosyal konularda daha özele inerek çalışma imkanı arayan gençlere gerekli şartları ve ortamı sağlamak” olduğunu söyledi. 

Başkan Hüseyin Keskin, gençliğe verdikleri değer ve gençliğin önemi üzerine yaptığı konuşmada, “Bugün burada sizin gibi pırıl pırıl gençlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Genç nesiller bu ülkenin teminatı ve geleceğidir. Onların yetişmesinde her türlü katkıyı sağlamak bizlerin görevidir. Çağımız teknoloji ve bilgi çağı. Teknoloji sürekli kendini yenilemekte bilgi ise bize bir klavyenin tuşu kadar yakın. Gençler kendilerini çağın gereksinimleri ölçüsünde yetiştirmelidir.

Biz belediye olarak 2012 yılını Eğitim ve kültür yılı ilan ettik. Bu çerçevede kültür merkezlerimizde birçok program düzenledik ve düzenlemeye de devam edeceğiz. Siz genç kardeşlerim bu programları mümkün olduğunca takip edin ve kendinizi muhakkak geleceğe hazırlayın. Artık sadece üniversite bitirmek yeterli değil muhakkak bunun yanında bir dil öğrenin, bilgisayar bilginiz olsun, teknolojiden uzak durmayın ve kendinize farklı sosyal uğraşılar bulun” diye seslendi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72