Sultanbeyli Belediyesi'nden girişimcilere destek

Sultanbeyli Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme...

Sultanbeyli Belediyesi'nden girişimcilere destek

Sultanbeyli Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sultanbeyli Belediyesi'nden girişimcilere destek

Sultanbeyli Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Başkanlığı (KOSGEB) tarafından ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Belediye Sergi Salonu'nda yapılıyor. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne ilgi yoğun.

KOSGEB onaylı uzman girişimcilik eğitmeni Fikret Okant'ın düzenlediği, girişimcilik eğitiminde katılımcılar, hem girişimcilik becerisi kazanıyor, hem de aldıkları sertifikayla iş kurduklarında KOSGEB'den geri ödemesiz 27 bine kadar, geri ödemeli 70 bine kadar girişimcilik desteğinden faydalanma imkânına sahip oluyor.

Eğitimin amacı, iş fikri olup iş kurmak isteyen adayların bilgi ve beceri kazanmaları. Toplam 60 saat süren kursta, girişimci adayları sağlıklı iş kurma ve işin sürdürülebilirliğiyle ilgili köklü bilgiler alıyor. Bu bilgiler arasında üretim ve üretim yönetimi, pazar araştırması, pazarlama planı çalışması ve finans konusunda neler yapılması gerektiği bulunuyor.

Eğitim sonunda KOSGEB tarafından devamlılığı olan öğrencilere sertifika veriliyor. Sertifika alan girişimciler kuracakları işletmeler için 4 değişik başlık altında, 27 bin TL hibe niteliğinde destek alabiliyor. Girişimcilerin iş planı hazırladıktan sonraki adımları, yasal olarak bir iş kurmak ve KOSGEB'e destek başvurusunda bulunmak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72