Spor şenliğinde ödüller dağıtıldı

Başarılı sporculara madalyaladını Başkan Erdem verdi.

Spor şenliğinde ödüller dağıtıldı

Başarılı sporculara madalyaladını Başkan Erdem verdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Spor şenliğinde ödüller dağıtıldı

Spor şenliğinde ödüller dağıtıldı

 Sancaktepe Belediyesi'nin organize ettiği Spor Şenliği'nde 2011 yılı içinde başarılı olan sporculara madalya ve ödülleri Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kaymakam Necmettin Kalkan, AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Osman Boyraz tarafından verildi. İlçe genelinde 4 bin lisanslı sporcusu bulunan Sancaktepe'de en çok rağbet gören spor dalları ise futbol, güreş, wushu, karate ve kickboks oldu.

Toplamda 15 branşta eğitim gören genç sporcular, Sancaktepe Belediyesi'nin spora olan yatırımlarından da son derece memnun olduklarını vurguladı. Bilindiği gibi ilçede son olarak İstanbul'un en iddialı spor kompleksinin temelleri geçtiğimiz günlerde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından atılmıştı. Yarınların millileri olan Sancaktepeli spor sevdalıları 2011 yılı içinde aldıkları eğitimleri bu şenlikte bir bir sergilerken uzakdoğulu sporcuların şovları izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem gençleri spora teşvik etmek amacıyla yapılan şenlikte alt yapıya verdikleri önemin altını yapılan faaliyetleri bir bir anlatarak çizdi. Başkan Erdem şenlikte yaptığı konuşmada; “İlçede bulunan amatör spor kulüpleri başta olmak üzere tüm sporcularımıza malzeme, tüm teknik ve donanım desteğini esirgemiyoruz. Futboldan, uzakdoğu sporlarına kadar her branşta başarılı neticeler alıyoruz. Yarınlarımızın milli sporcularını yetiştirme adına her türlü fedakarlıktan kaçınmayacağız. Sancaktepe'ye yakışan tesislerimizi kısa zamanda tamamlayarak hizmete sokacağız. Her şey daha güzel bir Sancaktepe için” dedi. 

Bu arada spor şenliğinin finalinde Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu sevilen şarkılarını seslendirerek Sancaktepeli vatandaşlara neşeli dakikalar yaşattı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3