Sorun dar sokaklar

inkilap Mahallesi'nin dar sokakları sorun yaratıyor

Sorun dar sokaklar

inkilap Mahallesi'nin dar sokakları sorun yaratıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sorun dar sokaklar

Ümraniye İnkılap Mahallesi Ihlamur Sokak sakinleri  mahallelerindeki dar sokakların genişletilmesi için  Ümraniye Belediyesi'nden destek bekliyor.

Mahalle sakinlerinden Adnan Yazıcıoğlu, “Yetkililerden bir an evvel bu sokakla ilgili çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

 Geçtiğimiz günlerde Ümraniye İnkılap Mahallesi Ihlamur Sokak' ta oturan çevre sakinleri, gazetemiz Flashaber'e yaptıkları şikayette dar sokaklardan son derece rahatsız olduklarını belirterek, araçların güç bela yol alabildiğini, vatandaş ve çocukların da kaza tehlikesi atlattıklarını ifade ettiler. Ayrıca dar olan yolların yanında yapılan inşaatın da sürücülere korkulu anlar  yaşattığını söylediler. Ihlamur Sokak'ta oturan bazı vatandaşlar gazetemiz vasıtasıyla Ümraniye Belediyesi'ne çağrıda bulunarak, “Bu dar sokaklara bir an önce çözüm bulunsun” dedi. Keza yapılan inşaatın da bu dar sokakta araçlar için tehlike arz ettiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Adnan Yazıcıoğlu, “Yetkililerden bir an evvel bu sokakla ilgili çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi. Öte yandan sokaktan geçen kamyon şöförleri burada uzun süre kalmak zorunda kalıyor. Yolun darlığından dolayı geçmekte zorlanan şöförler burdan geçtiklerine binpişman!


""

""

""

             Haber : Aşkın Akkuş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72