Siyasiler, Yıldızelililer Derneği'nde buluştu

Yıldızelililer Derneği'nin açılışına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda...

Siyasiler, Yıldızelililer Derneği'nde buluştu

Yıldızelililer Derneği'nin açılışına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Siyasiler, Yıldızelililer Derneği'nde buluştu

İstanbul Yıldızelililer Derneği'nin açılışına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

İstanbul'daki Sivas-Yıldızelilileri tek çatı altında buluşturmayı amaçlayan İstanbul Yıldızelililer Derneği Ümraniye Ihlamurkuyu'da açıldı. Açılışa, siyasetten iş dünyasına kadar çok sayıda isim katılırken açılışta sahne alan yöresel sanatçılar ilgiyle dinlendi. Açılışa çok sayıda Yıldızelili köy  dernek başkanının da katılımı dikkatlerden kaçmadı.

Derneğin açılışına; Sivaslı bürokrat ve iş adamlarının yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Muhammet Ali Cankatar, Yılmaz Ercan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Yılmaz Sezgin, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Seyit Poyraz, İş Adamları Mustafa Topak ile Yadigör Tokgöz katıldı.

""


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, açılışta yaptığı selamlama konuşmasında derneklerin önemine değinirken, aynı çatı altında buluşmayı başarmış hemşerilerin daha başarılı olduğunu söyledi. Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

""
 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3