Şile Kaymakamına ziyaret

Gazetemiz Flashaber'in de içinde bulunduğu Yıldız Medya Grup Başkanı...

Şile Kaymakamına ziyaret

Gazetemiz Flashaber'in de içinde bulunduğu Yıldız Medya Grup Başkanı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şile Kaymakamına ziyaret

Gazetemiz Flashaber'in de içinde bulunduğu Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız, geçtiğimiz gün Şile Kaymakamı Şükrü Görücü'yü makamında ziyaret etti. Yıldız ve Görücü ziyarette; yaklaşan yaz sezonu nedeniyle Şile ve bölgenin sorunları konusunda fikir alış verişi yaptı. Yıldız, yaptığı açıklamada; Flashaber Gazetesi'nin bundan böyle haftada iki gün Şile bölgesinde olacağını, bölgede deneyimli gazeteci Nurcan Kırcalı'nın görevli olduğunu söyledi..

 

Kaymakam Şükrü Görücü de yaptığı açıklamasında; “Flashaber Gazetesi, Anadolu yakasının ses getiren bir gazetesi. Bunu biliyorum. Ayrıca ilçemizde bir temsilciliğinin olması son derece sevindirici. Şile'de  göreve başladığım günden beri tanıdığım başarılı gazeteci Nurcan Kırcalı'nın Flashaber Gazetesi'nin bölge temsilcisi olmasını ise sevinçle karşıladım” dedi. Haber: Nurcan KIRCALI

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72