ŞİLE de yardım kervanına katıldı

ŞİLE de yardım kervanına katıldı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ŞİLE de yardım kervanına katıldı

Van'da meydana gelen deprem nedeniyle İstanbul'un çeşitli ilçelerinde toplanan yardımlar kervanına Şile de katıldı. Belediyenin organize ettiği kampanyada toplanan malzemeler iki TIR eşliğinde yola çıktı.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu yardım TIR'larında 1000 paket hijyenik malzeme, 5000 gıda paketi, muhtelif sayıda çadır, giysi, katalitik, ısıtıcı, soba, bebek maması ve çocuk bezi ile en önemli ihtiyaç sekiz adet portatif WC olduğunu söyledi. Başkan Tabakoğlu,  bölgede yaşanan terör olaylarına da değinerek; “88. yılını kutladığımız Cumhuriyet'imizin milli birlik ve bütünlüğümüzün bir örneği bugün buradan Van'a uzanan yardım eli teröre mesaj olmalıdır” dedi.

""

Garnizon Komutanı Kurmay Albay İsmet Küçükkaragöz, yardım konvoyu yola çıkmadan önce yaptığı konuşmada, “Şile gibi küçük bir ilçede böylesine bir konvoyun ve kampanyanın oluşması gurur verici” dedi ve yurdumuzun diğer köşesine ulaşacak bu yardım kampanyasına destek olanlara teşekkür etti.

Kaymakam Şükrü Görücü ise oluşan bu yardım kampanyasına destek verenlere şükranlarını sunarken; “88 yıl önce bugün Cumhuriyet kurulurken doğulusuyla batılısıyla kuzeylisi ve güneylisiyle yaratılan bu destanı, vatanımızın bir köşesinde hep birlikte yapıyoruz” dedi. Tören sonunda Görkem Aydın adlı bir çocuk, üzerindeki tişörtü çıkartarak Kaymakam Şükrü Görücüye verdi ve “Benim evim var ve üşümüyorum. Orda ihtiyacı olana verin” diyerek depremzedelere yardım eli uzattı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3