Şile ADD üyeleri kahvaltıda buluştu

Şile ADD üyeleri kahvaltıda buluştu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şile ADD üyeleri kahvaltıda buluştu
Şile Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Hanife Telli ve yönetim kurulu faaliyetlerini hızla sürdürüyor.

Şile'de ayda bir kez ADD ve STK'ları bir araya getirerek düzenledikleri kahvaltı programında konuşan Başkan Hanife Telli, “Amacımız, her zaman Atatürkçü düşünceyi savunmak, bu düşünceye sahip dostlar ile bir arada olmaktır. Bu nedenle ayda bir yaptığımız kahvaltılı toplantıların önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca İstanbul, Ankara gibi birçok yerde düzenlenen etkinlik yürüyüşleri, vs. her ortamda, Şile ADD olarak bulunmaya gayret gösteriyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bu tarz organizasyonlarda her zaman Şile ADD olarak sizlerin temsilcileri olarak yer alacağız. Ancak sizlerden ricam, daha fazla katılımın olması konusunda bizler mücadele ederken sizlerden de bize destek olmanızı istiyorum” dedi.

Yoğun ilgi gören kahvaltıya; ADD yöneticileri, CHP Şile İlçe Kadın Kolları, partililer, CHP eski ilçe başkanı Zeki Şen ve basın mensupları katıldı.  

""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3